fbpx
Trupa Artizan Music and fun

Trupă nuntă: vezi de ce suntem cei mai buni

Trupă nuntă: vezi de ce suntem cei mai buni

Trupa nuntă Artizan este printre cele mai apreciate formații de nuntă la nivel local și național. Suntem mândri că am fost solicitați să cântăm la multe nunți din țară, în orașe precum Iași, București, Constanța, Focșani, Brăila etc. Am adus fiecărei petreceri câte o notă de originalitate și ne-am pliat fiecărui public în parte. Puteți citi despre câteva dintre experiențele noastre în secțiunea Noutăți, de pe site.

Ca trupă nuntă, avem un repertoriu vast, în care sunt incluse melodii dintre cele mai diverse, pentru toate gusturile. Fie că este vorba de muzică populară din regiunea Moldovei, Banatului, Olteniei etc., fie că este vorba de muzică pop-rock, blues și altele, noi ne adaptăm oricărui stil și cerințe.

trupă nuntă

Suntem artiști compleți, cântăm doar live, și vocal și instrumental. Managerul nostru este profesor de muzică. Pentru noi, a cânta este mai mult decât pasiune sau hobby, este însăși esența existenței noastre. Oferim ce avem mai bun, nu facem rabat de la calitate, iar asta se vede în satisfacția din ochii celor care ne angajează să le facem petrecerile de neuitat. Puteți vedea recenzii despre noi aici.

Iubirea noastră pentru muzică merge dincolo de interpretarea perfectă a unor coveruri. Ne place să aducem petrecerilor și marca noastră, ca trupă nuntă, de aceea lucrăm zi de zi la crearea unor melodii originale, care să exprime cu adevărat talentul și dedicarea noastră. Ultimul nostru succes este piesa „Până la tine”, care a urcat repede în topul melodiilor preferate de viitori miri pentru valsul din noaptea nunții. S-a bucurat, de asemenea, de apariții Tv la cele mai importante emisiuni actuale (Vorbește lumea, Răi da buni, Neatza cu Răzvan și Dani, Teo Show). Mai mult decât atât, piesa este difuzată și la Radio România Actualități, în top 50.

Puteți vizualiza mai multe videoclipuri realizate de noi, la petreceri, coveruri, piese originale, urmărind canalul nostru de youtube.

De asemenea, vă așteptăm și pe pagina de facebook oficială a formației noastre, pentru a fi la curent cu noutăți și pentru a asculta muzică de cea mai bună calitate.

Sperăm că v-am convins de talentul nostru. Știți cât de importantă este o trupă nuntă care să știe să mențină distracția și buna dispoziție a invitaților la un asemenea eveniment. Contactați trupa Artizan pentru ca petrecerea care vă va schimba viața să fie una memorabilă atât pentru voi, cât și pentru cei care vă vor fi alături. Vă stăm la dispoziție la telefon 0744842061 sau pe email la trupaartizan@gmail.com.

Recomandă!

0744842061