fbpx
Trupa Artizan Music and fun

Dansul mirilor. Vezi melodiile recomandate de noi pentru nuntă

Dansul mirilor. Vezi melodiile recomandate de noi pentru nuntă

Dansul mirilor este cel care dă startul petrecerii de nuntă. Este un moment de maximă emoție, pentru care mirii se pregătesc din momentul în care hotărăsc data nunții. Cea mai grea decizie pe care cei doi trebuie să o ia este melodia pe care vor dansa, odată ce au ales formația pentru nuntă. În fond, aceea va deveni melodia lor de suflet, cea care le va aminti, ori de câte ori o ascultă, de nunta lor.

dansul mirilor

Chiar dacă pare un lucru simplu sau lipsit de importanță, dansul mirilor și, implicit, melodia aleasă sunt momente cheie ale nunții și care nu ar putea lipsi. E vorba de primul dans al cuplului, în calitate de soț și soție. La nivel simbolic, marchează uniunea lor, primii pași în viața de familie.

De-a lungul anilor, am primit numeroase cereri de a cânta piese diferite, în funcție de gusturile și plăcerea mirilor. Majoritatea se axează pe melodii cu un mesaj de dragoste puternic, așa cum e și firesc, dar sunt și cupluri care preferă valsurile clasice. Important este să faceți alegerea care se potrivește cel mai bine cu voi doi.

Dansul mirilor – recomandarea noastră

  1. „Până la tine” este în topul recomandărilor noastre, nici nu aveam cum altfel. Este o melodie de dragoste care a ajuns să fie foarte repede apreciată de îndrăgostiți și, mai ales, de cei care urmează să se căsătorească. Succesul acestei piese, care a ajuns și în topul pieselor difuzate la Radio România Actualități, ne măgulește și ne dă încredere să o recomandăm tuturor celor care vor ca dansul mirilor să se desfășoare pe versurile unei melodii cu un mesaj de dragoste autentic. Și chiar avem bucuria să o cântăm la solicitarea tinerilor căsătoriți care se regăsesc în versurile și ritmul melodiei.
  2. „Perfect”, Ed Sheeran, este următoarea piesă pe care vi-o recomandăm și care, de altfel, este cerută de mulți dintre tinerii căsătoriți. Este o piesă cu un mesaj emoționant, în care este cântată minunea de a-ți găsi sufletul pereche. Puteți asculta un cover acustic, al colegului nostru Emi Siler, aici.
  3. „Tonight I celebrate my love for you”, Roberta Flack And Peabo Bryson, este o piesă foarte dragă nouă, pe care nu puteam să nu vi-o recomandăm. Titlul piesei spune tot – în noaptea asta, celebrez dragostea mea pentru tine. Ce declarație de iubire mai frumoasă ați putea face partenerului/partenerei? Găsiți piesa pe youtube, la o căutare simplă.
  4. „Te iubesc” este o piesă românească, interpretată de Direcția 5 împreună cu Alinka. O melodie frumoasă, cu un mesaj simplu, dar de efect, și cu o linie muzicală potrivită pentru valsul mirilor.
  5. „Și dragostea mea” – una dintre melodiile cele mai iubite ale trupei Holograf – nu putea lipsi din topul nostru. Ne plac versurile, ne place și linia melodică și o considerăm una dintre piesele ideale pentru dansul mirilor.

Voi ce alte recomandări ați mai avea pentru melodia asociată dansului mirilor la o nuntă? Puteți asculta „Până la tine” apăsând Play mai jos.

Dacă vă doriți o nuntă de neuitat, ne puteți contacta la telefon 0744842061 sau pe email. De asemenea, vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook.

Recomandă!

0744842061