fbpx
Trupa Artizan Music and fun

Evenimente corporate, cu Trupa Artizan

Evenimente corporate, cu Trupa Artizan

Organizezi evenimente corporate și cauți cea mai tare trupă care să transforme petrecerea în ceva memorabil? Noi suntem răspunsul, o trupă de specialiști în muzică, cu experiență și studii superioare, care abordează toate stilurile muzicale. Totodată, știm să empatizăm cu publicul nostru și oferim 100% pe scenă: voce, instrument, prestație scenică și doar aparatură de ultimă generație.

Repertoriul nostru include stiluri muzicale pe gustul tuturor: pop rock, latino dance, oldies, balkanic și muzică tradițională. Puteți citi mai multe, pe site-ul nostru, la secțiunea dedicată.

De ce să alegi Trupa Artizan pentru evenimentele corporate?

Fără doar și poate alegerea unui band ridică ștacheta unui eveniment. Membrii unei formații nu sunt acolo doar pentru a cânta mecanic câteva melodii. Ei sunt sufletul petrecerii, provocând invitații la dans, animând atmosfera. Noi interacționăm cu publicul nostru, îl provocăm și îl facem să se simtă important și în largul lui. Succesul oricăror evenimente corporate sau personale depinde 100% de cum se simt invitații. Așadar, alegeți întotdeauna doar ce e mai bun pentru cei care v-au acceptat invitația la petrecere.

Iată doar câteva motive pentru care suntem cei mai buni:

– Avem un show diversificat și interactiv în care publicul este implicat în mod direct
– Avem un show de lumini extraordinar
– Panou led pe care îl folosim pentru show-ul vizual, iar organizatorii se pot folosi de panou pentru orice tip de prezentare
– Dj pentru momentele ambientale și de dans, cu muzică de club etc.
– Flexibilitate în ceea ce privește programul și costurile

Ce alte avantaje ai cu Trupa Artizan?

evenimente corporate

  1. Suntem creatori de bucurie. Vei fi surprins când invitații tăi te vor ruga să mai organizezi un party cu Artizan doar ca să vă puteți distra din nou fără griji!
  2. Suntem spontani și familiari, iar acest lucru este important chiar și în cadrul unui eveniment coporate. Să nu uităm că oamenii au venit și pentru a se relaxa și bucura de atmosferă.
  3. 100% live. Performația trupei este 100% LIVE, iar echipamentul de sunet este asigurat cu sistem de sunet  propriu de la Nexo STM.

Așadar, ce ingrediente intră în super evenimente corporate?

Program artistic care conține muzică 100% live pe tot parcursul evenimentului, și care include:

● muzică ambientală

● muzică ușoară

● muzică internațională

● muzică balkanik de petrecere

● program tradițional românesc

Prin angajarea serviciilor noastre puteți de asemenea beneficia de: 8 set-uri x 45’; DJ ambiental; PA echipament de sunet NEXO ; scenă + lumini chauvet.

Puteți vizualiza mai multe videoclipuri realizate de noi, la petreceri, coveruri, piese originale, urmărind canalul nostru de youtube.

Sperăm că v-am convins de talentul nostru. Știți cât de importantă este o trupă care să știe să mențină distracția și buna dispoziție a invitaților la un asemenea eveniment. Contactați trupa Artizan pentru ca petrecerea  să fie una memorabilă atât pentru voi, ca organizatori, cât și pentru cei care vă sunt invitați. Vă stăm la dispoziție la telefon 0744842061 sau pe email la trupaartizan@gmail.com.

De asemenea, vă așteptăm și pe pagina de facebook oficială a formației noastre, pentru a fi la curent cu noutăți și pentru a asculta muzică de cea mai bună calitate.

Recomandă!

0744842061