fbpx
Trupa Artizan Music and fun

Nuntă de vis cu trupa Artizan în Brăila, la Casa cu Stuf

Nuntă de vis cu trupa Artizan în Brăila, la Casa cu Stuf

Pe data de 17 august am fost chemați, în calitate de formație de nuntă în Brăila, iar evenimentul a avut loc la Casa cu Stuf. Protagoniștii serii au fost Adina și Marius, doi miri extrem de frumoși, de veseli și care au avut parte, așa cum au meritat, de cea mai frumoasă petrecere din viața lor. Noi suntem bucuroși că am fost alegerea lor ca band de nuntă și că am fost unul dintre ingredientele-cheie ale succesului din noaptea magică.

Trupa Artizan – formație de nuntă în Brăila

Toată lumea s-a distrat, a dansat și s-a bucurat de fiecare moment al serii. Adina și Marius au deschis nunta cu tradiționalul vals al mirilor. Au dansat atât de frumos și de grațios încât toată lumea s-a emoționat.

După dansul mirilor, s-a dat tonul oficial al petrecerii, iar noi am avut grijă să nu stea nimeni pe scaune. De la muzica tradițională și până la muzica internațională sau șlagărele românești de suflet, toată lumea a ținut pasul cu ritmurile noastre și ne-au încărcat cu energia lor pentru a cânta toată noaptea.  În momentele de pauză, invitații s-au bucurat de caffe concert.

Vă lăsăm o galerie foto cu cele mai frumoase momente ale serii de 17 august, una din nopțile pe care nu le vom uita. Foto credit: FotoTime (Claudiu Butculescu)

 

Ne doriți la nunta/evenimentul vostru? Iată cum ne puteți contacta:

Trupa noastră de  nuntă – Artizan – este printre cele mai apreciate formații de nuntă la nivel local și național. Suntem mândri că am fost solicitați să cântăm la multe nunți din țară, în orașe precum Iași, București, Constanța, Focșani, Brăila etc. Am adus fiecărei petreceri câte o notă de originalitate și ne-am pliat fiecărui public în parte.

Dacă și voi vă doriți o nuntă de vis așa cum au avut-o Adina și Marius, atunci alegeți Trupa Artizan pentru ca petrecerea care vă va schimba viața să fie una memorabilă atât pentru voi, cât și pentru cei care vă vor fi alături. Vă stăm la dispoziție la telefon 0744842061 sau pe email la trupaartizan@gmail.com.

Urmăriți-ne pe blog, pe pagina de facebook și pe canalul de Youtube, pentru a fi la curent cu noutățile noastre și cu piesele pe care le lansăm.

Recomandă!

0744842061