fbpx
Trupa Artizan Music and fun

Formatie Nunta Buzau, distractie maxima

Formatie Nunta Buzau, distractie maxima

Cautati o fomatie de nunta in Buzau?

Daca sunteti in căutarea unei formatii de nunta în Buzau, Trupa Artizan este alegerea ideala pentru acest eveniment.  Suntem o formatie de nunta tanara si talentata si facem un show cu un repertoriu variat.

Echipamentele noastre de sonorizare sunt de ultima generatie iar serviciile muzicale pentru nunti in Buzau sunt la cele mai avantajoase preturi pentru calitatea oferita.

Trupa Artizan ofera in Buzau servicii muzicale dedicate evenimentelor private, spectacole, concerte, nunti, cumetrii, zile onomastice, show-uri in pub-uri, colaborari artistice, etc.

Trupa Artiza: 0744 842 061

Formatie nunta Buzau – videoclip

Repertoriul nostru este foarte variat pentru o formatie de nunta cuprinde un repertoriu variat ce personalizeaza fiecare gen de petrecere in parte, avand piese din anii ’60, ’70 pana la hiturile din ziua de astazi, tangouri si valsuri celebre, piese de jazz instrumental si nu in ultimul rand melodii din folclorul romanesc din zonele Moldova, Ardeal, Banat, Muntenia cat si melodii de petrecere. In alta ordine de idei avem melodii pe placul fiecaruia.

Ce spun clientii?

Clientii nostri din Buzau si nu numai sunt foarte multumiti de ceea ce le oferim. Dedesupt aveti un mic exemplu de un cuplu foarte multumit de serviciile noastre. Daca doriti sa citit mai multe puteti da click aici.

Lili si Luigi:

formatie nunta buzau

Formatie nunta Buzau

Multe multumiri membrilor formatiei! Vrem sa va multumim pentru ca ne-ati oferit muzica de vis pentru o nunta de vis! Ati cantat peste asteptari, ati facut ca nunta noastra sa devina un eveniment extraordinar de placut atat pentru noi, cat si pentru invitatii nostri, care au fost atat de incantati, incat ne-au felicitat pentru alegerea facuta.

Iar noua ne-ati placut atat de mult incat am renuntat la mancare pentru a dansa cat mai mult pe muzica voastra (nu glumim, chiar nu stim cum a fost mancarea )

Ei bine voi ne-ati facut nunta!

Multumim din suflet Lili si Luigi.

Trupa Artizan este o formatie de nunta in Buzau care va garanteaza o petrecere reusita!

Formatie nunta Buzau: 0744 842 061

 

Recomandă!