fbpx
Trupa Artizan Music and fun

Formație nuntă Buzău. Distracție fără egal

Formație nuntă Buzău. Distracție fără egal

Căutați o formație nuntă Buzău? Atunci, Trupa Artizan este alegerea ideală pentru acest eveniment.  Suntem o formație de nuntă, tânără și talentată, și facem un show cu un repertoriu variat.

Echipamentele noastre de sonorizare sunt de ultimă generație, iar serviciile muzicale pentru nunți, în Buzău, sunt la cele mai avantajoase prețuri, iar calitatea oferită este cea mai bună.

Trupa Artizan oferă, în Buzău, servicii muzicale pentru evenimentele private, spectacole, concerte, nunți, cumetrii, zile onomastice, show-uri în pub-uri, colaborari artistice, etc.

Formație nuntă Buzău – videoclip

Repertoriul nostru este foarte variat și cuprinde melodii ce personalizeaza fiecare gen de petrecere în parte. Interpretăm piese din anii ’60, ’70, până la hiturile din ziua de astăzi, tangouri și valsuri celebre, piese de jazz instrumental și, nu în ultimul rând, melodii din folclorul românesc, din zonele Moldova, Ardeal, Banat, Muntenia, cât și melodii de petrecere. În altă ordine de idei, cântăm pe placul fiecăruia.

Ce spun clienții?

Clienții noștri din Buzău, și nu numai, sunt foarte mulțumiți de ceea ce le oferim. Vedeți mai jos un mic exemplu de cuplu foarte multumit de serviciile noastre. Dacă doriti să citiți mai multe, puteți da click aici.

Lili și Luigi:

formație nuntă Buzău

formație nuntă Buzău

„Multe mulțumiri membrilor formației! Vrem să vă mulțumim pentru că ne-ați oferit muzica de vis pentru o nuntă de vis! Ați cântat peste așteptări, ați făcut ca nuntă noastră să devină un eveniment extraordinar de plăcut,  atât pentru noi, cât și pentru invitații noștri, care au fost atât de încântați, încât ne-au felicitat pentru alegerea făcută.

Iar nouă ne-ați plăcut atât de mult încât am renunțat la mâncare, pentru a dansa cât mai mult pe muzica voastră (nu glumim, chiar nu știm cum a fost mâncarea).

Ei bine, voi ne-ați făcut nunta!

Mulțumim din suflet, Lili și Luigi.”

Trupa Artizan este o formație nuntă Buzău care vă garantează o petrecere reușită.

Dacă și voi vă doriți o nuntă ca-n povești, nu ezitați să ne contactați. Ați văzut ce recomandări formație nuntă avem din partea celor care au avut încredere în noi. Chiar suntem cei mai buni, pentru că lucrăm cu pasiune și din iubire pentru muzică.

Vă stăm la dispoziție la telefon 0744842061 sau pe email la trupaartizan@gmail.com. De asemenea, vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de facebook.

 

Recomandă!

0744842061