fbpx
Trupa Artizan Music and fun

Formație nuntă Constanța, petrecere de neuitat

Formație nuntă Constanța, petrecere de neuitat

Aveți nevoie de o formație nuntă Constanța? Alegerea unei formații de nuntă este, probabil una dintre cele mai importante decizii.  Majoritatea nuntașilor preferă o formație de nuntă, în detrimentul unui DJ, de exemplu. Cu siguranță, veți observa că investiția într-o formație, care să ofere servicii de calitate, se va reflecta și în darul de nuntă al invitaților. Oamenii care se simt foarte bine la o petrecere, unde muzica este primul și cel mai important ingredient, tind să fie mai darnici.

Trupa Artizan este o formație de nuntă în Constanța, tânără și talentată, cu repertoriu variat, de peste 200 de melodii! Câteva tipuri de melodii:

  • piese din anii ’60, ’70, până la hiturile din ziua de astăzi
  • tangouri și valsuri celebre
  • piese de jazz instrumentă
  • melodii din folclorul românesc, din zonele Moldova, Ardeal, Banat, Muntenia
  • melodii de petrecere.

Oferim, de asemenea, în Constanța, servicii muzicale pentru evenimentele private, spectacole, concerte, cumetrii, zile onomastice, show-uri în pub-uri, colaborări artistice, etc.

Doriți un demo al formației de nuntă Artizan?

Puteți da click pe videoclipul următor, pentru a ne vedea live.

Formație nuntă Constanța – videoclip

Mai multe videoclipuri pe YouTube

Vă place? Noi garantăm distracția, prin returnarea banilor. O formație de nuntă interacționează cu invitații și creează mereu acea atmosferă care nu poate fi înlocuită.

Formație nuntă Constanța

Ce spun clienții?

Clienții noștri sunt foarte mulțumiți de ceea ce le oferim. Mai jos, aveti un mic exemplu. Dacă doriți să citiți mai multe, puteți da click aici.

Patricia și Victor

formație nuntă Constanța

formație nuntă Constanța

„Dragii nostri, ați fost senzaționali!  Vă mulțumim, din suflet, pentru fiecare notă muzicală! Am avut o nuntă foarte frumoasă, iar o bună parte din succes se datorează faptului că sunteți profesioniști, dar și faptului că puneți suflet în ceea ce faceti.”

Dacă și voi vă doriți o nuntă ca-n povești, nu ezitați să ne contactați. Ați văzut ce recomandări formație nuntă avem din partea celor care au avut încredere în noi. Chiar suntem cei mai buni, pentru că lucrăm cu pasiune și din iubire pentru muzică.

Vă stăm la dispoziție la telefon 0744842061 sau pe email la trupaartizan@gmail.com. De asemenea, vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de facebook.

 

Recomandă!

0744842061