fbpx
Trupa Artizan Music and fun

Formație nuntă Galați – Live!

Formație nuntă Galați – Live!

Căutați o formație nuntă Galați? Trupa Artizan poate crea și menține o atmosferă foarte plăcută la unul dintre cele mai importante evenimente din viața dumneavoastră și nu numai. Cântăm la nunți și petreceri în toată țara și peste tot am avut reacții pozitive de la cei care ne-au invitat. Mărturii de la cei care ne-au chemat să le încântăm invitații găsiți aici .

Urmăriți mai jos un videoclip cu o selecție de muzică populară. Vă invit să dansați cu noi 🙂

Formație nuntă Galați – videoclip

Mai multe videoclipuri pe YouTube

După cum puteți vedea, lumea se distrează și cu toții ne-am simțit excelent. Repertoriul Trupei Artizan este unul foarte variat. Cântăm hituri naționale și internaționale din anii ’70 până la cele mai nou apărute melodii, muzică ușoară și populară, tango, jazz etc.

În videoclipul următor, ne puteți asculta cântând muzică populară -hore și sârbe- la o nuntă unde am fost invitați. A fost un adevărat chef 🙂

Formație nuntă Galați – videoclip

Ce spun clienții noștri?

Iuliana și Ciprian:

formație nuntă galați

formație nuntă galați

 

„Datorită vouă, seara ce trebuia să fie pentru noi cea mai frumoasă, a devenit într-adevăr o noapte de poveste memorabilă,  în inimile noastre și ale prietenilor ce ne-au fost alături.

Suntem fericiți că v-am ales să ne încântați și să ne transmiteți toată energia voastră în noaptea nunții.

Sunteți o echipă minunată și vă dorim ca toate evenimentele la care veți fi invitați, să trezească numai impresii plăcute, așa cum s-a întâmplat și la nunta noastră.
Dacă am fi nevoiți să mai alegem o dată formația de nuntă, cu siguranță ați fi în topul opțiunilor noastre!

Ați fost exact ce căutam: tineri, plini de viață, entuziaști, cu chef de distracție, ce s-a transmis pe ringul de dans, frumoși, implicați și foarte talentați!
Ați reușit să ridicați de pe scaune pe toată lumea și ați făcut ca ringul de dans sa fie plin până în zori!!!

Vă mulțumim dragilor pentru cea mai frumoasă noapte, vă dorim să rămâneți mereu o echipă plină de energie și bună dispoziție, așa cum noi v-am cunoscut!
Abia așteptăm să ne revedem și la alte evenimente! Vă dorim cât mai multe și reușite, cel puțin cum a fost cel de la 10 august! Vă pupăm!”

Sper că v-ați convins că noi suntem formația de nuntă pe care o căutați în Galați. Noi vă putem ajuta să aveți o petrecere de nuntă de neuitat, cu multă distracție atât pentru voi, cât și pentru invitații voștri.

Sonorizarea este excelentă pentru că venim cu echipament modern, iar raportul calitate-preț este unul avantajos. Contactați-ne pentru preț și alte detalii. Vă stăm la dispoziție la telefon 0744842061 sau pe email la trupaartizan@gmail.com. De asemenea, vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de facebook.

Recomandă!

0744842061