fbpx
Trupa Artizan Music and fun

Formatie Nunta Onesti, sonorizare excelenta

Formatie Nunta Onesti, sonorizare excelenta

Formația de nunta Artizan vine în Onești cu un repertoriu extrem de variat, interpretat de soliști vocali tineri și talentați. Ca dovadă, vă vom prezenta 2 videoclipuri în care ne puteți urmări cântând și întreținând atmosfera la evenimentele unde am fost invitați. Deși suntem tineri, experiența noastră ac formatie de nunta este una bogată: am fost chemați și continuăm să onorăm invitațiile venite din toată țara pentru a cânta la nunți, petreceri, concerte.

Video Formatie nunta Onesti

Atmosfera s-a încins…dansați și cântați cu noi 😉

Mai multe videoclipuri pe YouTube

Sperăm că v-a plăcut interpretarea noastră. Repertoriul nostru variat conține melodii selectate cu atenție pentru ca muzica noastră să fie pe placul tuturor, atât al celor mai în vârstă cât și a tinerilor dornici să asculte o formatie de nunta in Onesti. Ne puteți asculta cântând hituri internaționale, muzică ușoară românească, jazz, dar și muzică populară.

Avem tot ce e nevoie pentru o formație de nuntă în Onești: venim cu echipamente moderne pentru o sonorizare foarte bună, soliști talentați și entuziaști, muzică de calitate.

Ce spun clientii nostri?

Bianca si Costi:

formatie nunta onesti

Formatie nunta Onesti
„Multumim mult pentru prestatie si va mai asteptam pe la Onesti! Sunteti o trupa deosebita! Ca si miri, ne-am simtit excelent alaturi de voi si de muzica buna cu care ne-ati incantat! Va pupam, Bianca si Costi!”

Clienții noștri ne recomandă, iar raportul calitate-preț este unul avantajos. Contactați-ne cu încredere! Alegeți formatia de nunta Artizan pentru o nuntă cu muzică de poveste, despre care să vă amintiți cu nostalgie voi și invitații voștri până la adânci bătrâneți.

Sunați acum: 0744 842 061

Recomandă!

0744842061