fbpx
Trupa Artizan Music and fun

Formație nuntă Suceava, muzică de calitate

Formație nuntă Suceava, muzică de calitate

Dacă vrei o formație nuntă Suceava, noi suntem alegerea potrivită.  Trupa Artizan este formată dintr-o echipă de tineri entuziaști care au cântat și continuă să cânte la diferite evenimente, în Suceava și în țară.

În videoclipul de mai jos, puteți să ne urmăriți făcând atmosferă la o petrecere de club. Așa începe distracția… 🙂

Videoclip formație nuntă Suceava

Dacă v-a plăcut cum interpretăm melodii celebre din repertoriul internațional, cum menținem distracția și starea de bine, cu siguranță vă va face plăcere să ne ascultați și la o nuntă. Ca orice formație de nuntă din Suceava, venim bine pregătiți cu sârbe și hore moldovenești interpretate cu așa foc, încât nimeni nu poate să stea pe scaun!
În videoclipul următor, puteți vedea cum se distrează nuntașii atunci când venim noi, Trupa Artizan, cu soliștii și instrumentiștii noștri. După cum puteți auzi, sunetul este impecabil pentru că venim cu echipamente de ultimă generație.

Mai multe videoclipuri pe YouTube

Acum, după ce ne-ați ascultat, nu cred că mai aveți vreun dubiu. Dacă aveți nevoie de o formație de nuntă în Suceava, noi suntem cei potriviți. Putem să vă transformăm petrecerea de nuntă într-un adevărat chef moldovenesc, unde invitații vor dansa și se vor distra toată noaptea.

Muzica de calitate și experiența noastră nu dau niciodată greș când vine vorba de crearea unei atmosfere incendiare. Spiritul nostru tineresc și cheful nostru de distracție sunt întotdeauna contagioase. Ne motivează foarte mult să vedem oamenii fericiți, dansând în jurul nostru, și de aceea împărțim tuturor  pasiunea noastră pentru muzică și dans.

Ce spun clienții noștri?

Anca si Ciprian:

formație nuntă Suceava

formație nuntă Suceava

„Când aveți chef de o petrecere adevărată…fără doar și poate Artizan!!!”

Raportul calitate-preț este unul foarte bun, iar noi știm să facem atmosferă indiferent că e vorba de nunți, petreceri și alte evenimente unde aveți nevoie de o trupă de tineri entuziaști, care să dea tonul la distracție și să vă ajute să creați o impresie de neuitat printre cei care au răspuns invitației de a vă fi alături, în momente importante pentru dumneavoastră.

Dacă și voi vă doriți un eveniment ca-n povești, nu ezitați să ne contactați. Vă stăm la dispoziție la telefon 0744842061 sau pe email la trupaartizan@gmail.com. De asemenea, vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de facebook.

Recomandă!

0744842061