fbpx
Trupa Artizan Music and fun

Petrecere corporate la ELSACO cu Trupa Artizan

Petrecere corporate la ELSACO cu Trupa Artizan

Vara asta se anunță de-a dreptul incediară pentru noi, avem plăcerea de a cânta atât la evenimente personale, cât și la evenimente corporate. Cea mai recentă petrecere corporate la care am cântat și ne-am distrat a fost a celor de la ELSACO.

Evenimentul a avut loc vineri, 14 iunie 2019, la Conacul Zaicesti din Botoșani. Petrecerea corporate a avut loc în aer liber și a fost una pe cinste, deoarece ne-am simțit răsfățați ca artiști. Angajații firmei au dansat și au cântat cu noi pe parcursul întregului program artistic. Ne încântă acest gen de public, dornic de distracție și deschis la interacțiune cu noi.

Vă lăsăm și o galerie foto de la această minunată petrecere corporate la care am avut plăcerea de a fi.

Elsaco, a fost o plăcere să vă cunoaștem! Vrem să vă mulțumim pentru încrederea acordată și, totodată, îi mulțumim managerului pe comunicare, Andreea Govna, pentru recenzia pe care ne-a lăsat-o: „super voci, ați creat o atmosferă de neuitat la petrecerea noastră. Recomandăm cu drag! :)”.

De ce să alegi Trupa Artizan pentru o petrecere corporate?

– Avem un show diversificat și interactiv în care publicul este implicat în mod direct
– Avem un show de lumini extraordinar
– Panou led pe care îl folosim pentru show-ul vizual, iar organizatorii se pot folosi de panou pentru orice tip de prezentare
– Dj pentru momentele ambientale și de dans, cu muzică de club etc.
– Flexibilitate în ceea ce privește programul și costurile

Ce alte avantaje ai cu Trupa Artizan?

  1. Suntem creatori de bucurie. Vei fi surprins când invitații tăi te vor ruga să mai organizezi un party cu Artizan doar ca să vă puteți distra din nou fără griji!
  2. Suntem spontani și familiari, iar acest lucru este important chiar și în cadrul unui eveniment coporate. Să nu uităm că oamenii au venit și pentru a se relaxa și bucura de atmosferă.
  3. 100% live. Performația trupei este 100% LIVE, iar echipamentul de sunet este asigurat cu sistem de sunet  propriu de la Nexo STM.

Contactați trupa Artizan pentru ca petrecerea  să fie una memorabilă atât pentru voi, ca organizatori, cât și pentru cei care vă sunt invitați. Vă stăm la dispoziție la telefon 0744842061 sau pe email la trupaartizan@gmail.com.

De asemenea, vă așteptăm și pe pagina de facebook oficială a formației noastre, pentru a fi la curent cu noutăți și pentru a asculta muzică de cea mai bună calitate.

Recomandă!

0744842061