fbpx
Trupa Artizan Music and fun

Jurnal de vară Trupa Artizan: nunta de vis din Buzău

Jurnal de vară Trupa Artizan: nunta de vis din Buzău

Ne aducem aminte cu plăcere de evenimentul de pe 25 august 2018, care a avut loc la cort Noblesse, din Buzău. A fost o seară senzațională, presărată cu mult joc și voie bună.

Protagoniștii, Andreea și Alin, cărora le mulțumim, pe această cale, și-au pus toată încrederea în serviciile artistice oferite de Trupa Artizan. Și bineînțeles nu au greșit. Am cântat, ca la fiecare eveniment la care suntem invitați, cu pasiune, cu drag și cu inima deschisă. Alături de Trupa Artizan, a fost prezentă și doamna cântecului popular moldovenesc, Laura Lavric, care a încântat publicul cu melodiile atât de cunoscute și de frumoase ale dumneaei.

A fost o seară cu adevărat emoționantă, iar Trupa Artizan a făcut să fie și foarte distractivă. Ne lăudăm cu faptul că am reușit să ținem invitații pe ringul de dans până în zori. Am cântat pentru plăcerea tuturor. Noi spunem că a fost un eveniment nu doar reușit, ci și o amintire care va rămâne în istoria familiei formate din Andreea și Alin. Cu siguranță, atunci când copiii îi vor întreba cum a fost la nunta lor, vor povesti totul cu lux de amănunte, cu un zâmbet larg pe față și licăriri emoționante în ochi.

Noi suntem foarte încântați că am făcut parte din povestea celor doi miri și că am contribuit la bunul mers la petrecerii. Încă o dată, vrem să le mulțumim și lor, dar și invitaților pe care i-au avut la eveniment, pentru energia și vibrațiile pozitive pe care le-au transmis.

Vă lăsăm și câteva poze de la eveniment, nu de alta, dar atmosfera a fost mult prea faină ca să nu o împărtășim și cu voi.

Noi, toți cei de la Trupa Artizan, le dorim tinerilor căsătoriți, din Buzău, casă de piatră, viață lungă și sănătoasă împreună și cât mai multă fericire!

Recomandă!

0744842061