fbpx
Trupa Artizan Music and fun

La multi ani, prieteni dragi!

La multi ani, prieteni dragi!

La mulți ani prieteni dragi, foști și viitori miri cărora le vom cânta 🙂
Să aveți un an plin de iubire, sănătate, prosperitate și înțelepciune…că în rest vin toate de la sine 😀

În seara de Revelion 2017 am avut plăcerea să cântăm la Mariko în orașul Roman, Jud.Neamț, o locație minunată ce are restaurant de nuntă, dar și restaurant unde se poate mânca. Dacă aveți ocazia să treceți prin orașul Roman, jud.Neamț și vi se face foame, vă recomand cu drag să opriți pentru a vă convinge de bunătatea mâncării preparate acolo și de profesionalismul angajaților.

Seara dintre ani a fost presărată cu multe surprize. Solista de muzică populară Vasilica Tătaru a fost una din surprize, fiind invitată să susțină două programe de muzică populară, acompaniată LIVE de Trupa Artizan. Și, ca orice formație de nuntă care se respectă, colaborarea a fost un real succes, mesajul actului artistic fiind pe deplin savurat de toti invitații! O altă surpriză a organizatorilor a fost Ansamblul Ozana din Târgul Neamț care a venit cu program de dansuri populare, colinde, urături și cântece populare. Spre dimineață a venit o ceată de urși de toată frumusețea. Toți cei prezenți le-au apreciat autenticitatea costumațiilor.

Trupa Artizan a întreținut și a animat atmosfera încă de la începutul sosirii invitaților. Seara a debutat cu un program de caffe concert la chitară clasică, acordeon, vioară și saxofon! Am cântat muzică pentru toate vârstele și toate gusturile : muzică internațională, șlagăre românești, valsuri, latino dance, muzică machedonească, muzică grecească, muzică populară și de petrecere, etno…

Mai jos aveți un scurt teaser despre cum a fost distracția la Mariko în (Roman)!
Vă așteptăm să ne dați un LIKE la pagina noastră de facebook : Trupa Artizan, iar dacă te vei căsători sau daca ai vreun prieten(ă) care se va căsători, să știi că te poti baza pe noi 🙂 …va ieși o super petrecere!


[/et_pb_text]
[/et_pb_column]
[/et_pb_row]
[/et_pb_section]

Recomandă!

0744842061