fbpx
Trupa Artizan Music and fun

Muzică de petrecere – noi dăm tonul distracției!

Muzică de petrecere – noi dăm tonul distracției!

Nu există nuntă de succes fără muzică de petrecere, asta o știm sigur. Indiferent de gusturile muzicale ale fiecărui invitat în parte, atunci când vorbim despre o nuntă, toată lumea dansează pe muzica de petrecere. Este antrenantă, permite dansul în grupuri (horele), așadar distracția este mai mare.

muzică petrecere

Muzică de petrecere – cu noi, petrecerea e în toi

Ca formație nuntă, avem un repertoriu vast, în care sunt incluse melodii dintre cele mai diverse, pentru toate gusturile. Cântăm muzică populară din regiunea Moldovei, Banatului, Olteniei etc. și muzică petrecere, care  ridică invitații de pe scaune. Puteți urmări în videoclipul de mai jos o selecție de muzică de petrecere și imagini de la evenimentele la care am cântat.

 

Cântăm peste 60 de melodii de petrecere. Iată doar câteva dintre melodiile tradiționale pe care le-am inclus în repertoriul nostru. Mai multe dintre piesele pe care le cântăm la petreceri puteți vedea în secțiunea dedicată de pe site  – Repertoriu:

  • „Constantine, Constantine”
  • „Cu ce m-am ales”
  • „Dar-ar naiba-n tine dragoste”
  • „Eu beau vinul”
  • „Cântă cucu Bucovina”
  • „Șogorițele”
  • „Foaie verde 5 chiperi”
  • „Geaba sunt copil sărac”
  • „Hai, hai cu trăsioara” etc.

Pentru că talentul nostru vorbește de la sine, lăsăm muzica să vorbească pentru noi. Iată și un videoclip cu o selecție de melodii populare pe care obișnuim să le cântăm la nunți și alte evenimente private:

Pentru o nuntă așa cum ai visat, alege Trupa Artizan

Suntem artiști compleți, cântăm doar live (și vocal, și instrumental). Managerul nostru este profesor de muzică. Pentru noi, a cânta este mai mult decât pasiune sau hobby, este însăși esența existenței noastre. Fiecare melodie pe care o interpretăm, este cântată cu tot sufletul și asta se simte. De aceea, petrecerile la care cântăm noi sunt întotdeauna apreciate de toată lumea, fără excepție.

Vă așteptăm și pe pagina de facebook oficială a formației noastre, pentru a fi la curent cu noutăți și pentru a asculta muzică de cea mai bună calitate. Știți cât de importantă este o trupă nuntă care să știe să mențină distracția și buna dispoziție a invitaților la un asemenea eveniment. Și mai ales care să știe să cânte muzică de petrecere adevărată.

Contactați Trupa Artizan pentru ca petrecerea care vă va schimba viața să fie una memorabilă atât pentru voi, cât și pentru cei care vă vor fi alături. Vă stăm la dispoziție la telefon 0744842061 sau pe email la trupaartizan@gmail.com.

Recomandă!

0744842061