fbpx
Trupa Artizan Music and fun

Muzică populară de petrecere

Muzică populară de petrecere

Nuntă fără muzică populară de petrecere? Nu prea se poate. Cel puțin nu o nuntă românească, cu elemente tradiționale. Muzica este fără doar și poate cel mai important ingredient al unei petreceri, cea care destinde atmosfera și îi ajută pe invitați să interacționeze, prin intermediul dansului. Este, cu siguranță, un liant fără de care un eveniment nu ar putea avea succes.

Muzică populară de petrecere – alege ritmurile tradiționale, pentru un eveniment de succes

Desigur, orice petrecere trebuie să fie pe placul tuturor, chiar și a celor care nu preferă dansul, însă apreciază un repertoriu cu muzică de calitate. Pentru că la orice eveniment vin oameni cu gusturi diferite în materie de muzică, poate părea destul de dificil să mulțumești pe toată lumea. Însă, ritmurile săltărețe ale unei sârbe autentice, ori versurile pline de tâlc ale muzicii populare autentice îi vor ajuta pe invitați să se destindă și să se distreze până la răsăritul soarelui.

În repertoriul nostru, avem desigur muzică populară de petrecere atent selecționată. Sunt melodii apreciate de majoritatea oamenilor, interpretate live, ireproșabil, atât instrumental, cât și vocal. Ne place să cântăm muzică românească autentică, populară, să vedem cu oamenii uită de griji și probleme și se bucură din plin de moment, de petrecere.

Cântăm muzică populară din regiunea Moldovei, Banatului, Olteniei etc. și muzică petrecere, care  ridică invitații de pe scaune. Iată câteva dintre piesele dragi nouă, cu care ne face plăcere să-i încântăm pe nuntași și pe miri, deopotrivă:

 • „Constantine Constantine”
 • „Trandafir de la Moldova”
 • „Cântă cucu-n Bucovina”
 • „Cu ce m-am ales”
 • „Da-r-ar naiba-n tine dragoste”
 • „Hai hai cu trăsioara”
 • Hai la joc la joc”
 • „Joaca nasul si nasa”
 • „Marine la nunta ta”
 • „Marioară de la Gorj”
 • „Zărzarea”

Suntem artiști compleți, cântăm doar live (și vocal, și instrumental).  Fiecare melodie pe care o interpretăm, este cântată cu tot sufletul și asta se simte. De aceea, petrecerile la care cântăm noi sunt întotdeauna apreciate de toată lumea, fără excepție.

Vă așteptăm și pe pagina de facebook oficială a formației noastre, pentru a fi la curent cu noutăți și pentru a asculta muzică de cea mai bună calitate. Știți cât de importantă este o trupă nuntă care să știe să mențină distracția și buna dispoziție a invitaților la un asemenea eveniment. Și mai ales care să știe să cânte muzică de petrecere adevărată.

Contactați Trupa Artizan pentru ca petrecerea care vă va schimba viața să fie una memorabilă atât pentru voi, cât și pentru cei care vă vor fi alături. Vă stăm la dispoziție la telefon 0744842061 sau pe email la trupaartizan@gmail.com.

Recomandă!

0744842061