fbpx
Trupa Artizan Music and fun

Nuntă de vis la Iași, cu Trupa Artizan

Nuntă de vis la Iași, cu Trupa Artizan

Pe 30 septembrie Trupa Artizan a revenit la Iași. Suntem fericiți că am cântat la nunta a doi tineri deosebit de frumoși și veseli, care au știut să se bucure de fiecare moment petrecut la propria nuntă. Evenimentul a avut loc într-un cadru select, la Hotel Internațional, din incinta Palas Mall Iași.

La nuntă au fost prezenți invitați din București, Constanța, Cluj și, desigur, din Iași. Veselia invitaților și a mirilor a fost de-a dreptul molipsitoare și ne-a demonstrat, încă o dată, că știm să ne facem meseria cu dăruire și implicare. Fiecare horă jucată, fiecare vals dansat, fiecare cântec care a ridicat invitații de la mese cu zâmbete de încântare sunt, pentru Trupa Artizan, obiective îndeplinite.

Știm că nunta poate fi un eveniment foarte stresant pentru miri și cei implicați în organizarea evenimentului, așa încât faptul că-ți vezi invitații bucurându-se, dansând și cântând alături de tine, înseamnă că totul decurge perfect.

Noi asta încercăm să facem acolo unde mergem să cântăm: să creăm voie bună, să ajutăm mirii să-și depășească emoțiile și stresul și să transformăm nunta într-o amintire de vis. Suntem siguri că asta am reușit să facem și de data asta, la nunta din Iași. Am cântat din suflet, am cântat cu drag, iar acest lucru s-a transmis tuturor.

Pentru că imaginile fac cât o mie de cuvinte, iar noi ne exprimăm, cel mai bine, prin cântec, vă lăsăm câteva poze concludente de la nuntă. Fotograful, Iliuță Cristi, ne-a selectat câteva imagini superbe pentru ca noi, Trupa Artizan, să vă putem împărtăși, prin imagini, o parte din atmosfera creată la acel eveniment.

De asemenea, profităm de ocazie să le retransmitem tinerilor căsătoriți, din Iași, casă de piatră, viață lungă și sănătoasă împreună și cât mai multă fericire!

Să ne revedem, IAȘI, cu cântec și voie bună!

De-abia așteptăm să facem parte dintr-o nouă poveste de vis!

Recomandă!

0744842061