fbpx
Trupa Artizan Music and fun

Nuntă în Iași: petreceri de neuitat

Nuntă în Iași: petreceri de neuitat

În weekendul ce tocmai a trecut (18-19 mai), am revenit într-unul dintre orașele noastre preferate, pentru a cânta la nuntă în Iași. Și am avut parte și de o premieră: nu am am cântat la o singură petrecere, ci la două evenimente, în două zile consecutive, în aceeași locație: Congres Hall, din Palas Mall Iași (sălile Chopin și Vivaldi).

S-au schimbat doar decorul și invitații. Pentru noi a fost super relaxare, nemaifiind nevoiți să străbatem kilometri (și fără oboseala de pe drumurile patriei). A fost o bună ocazie să facem o sesiune de cumpărături în Palas Mall, dar și să ne bucurăm de vestitul miros de tei din Copou.

Nuntă în Iași. Cum a fost la cele două petreceri?

Despre mirii cărora le-am cântat, Daniela&Cristian, respectiv Georgiana&Alin, nu putem spune decât ca au fost plini de viață și implicați 100% în show-ul nostru interactiv.

Ambele petreceri au fost minunate, ne-am simțit onorați că ne-au chemat să le cântăm. Ca de fiecare dată, am creat un show de senzație, care a ridicat publicul în picioare. Nici nu ai cum să nu dai tot ce e mai bun, atunci când vezi fericirea și emoțiile din ochii mirilor și a invitaților. Pur și simplu, energia evenimentelor ne fac să empatizăm foarte mult cu cei implicați direct, să ne simțim ca parte din familia lor. Am cântat, ca de fiecare dată, melodii din repertoriul nostru, pentru gustul și plăcerea tuturor, fără excepție. Deși au fost două evenimente care s-au succedat, ne-am simțit plini de energie și entuziasm. Și asta cred ca s-a văzut.

nuntă în Iași

Dorim să le mulțumim pe această cale mirilor și le urăm, încă odată, „casă de piatră!”.

Vă mai lăsăm câteva poze care vorbesc de la sine.

Ne vom vedea în curând cu publicul din Iași 😁❤.

P.S. Dacă vă doriți o nuntă în Iași de neuitat, ne puteți contacta la telefon 0744842061 sau pe email la trupaartizan@gmail.com. De asemenea, vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de facebook.

Recomandă!

0744842061