fbpx
Trupa Artizan Music and fun

Nuntă-n iunie cu Trupa Artizan!

Nuntă-n iunie cu Trupa Artizan!

Cătălina și Cristi  ne-au ales pe noi, Trupa Artizan, pentru a-și transforma nunta într-un vis devenit realitate. Iată cum ne văd ei pe noi:

„Începem prin a vă mulțumi din suflet pentru tot ceea ce ați făcut din cel mai frumos eveniment din viața noastră! Fiecare minut din nunta noastră a fost ca un spectacol! Ne-ați făcut să ne simțim speciali, ringul de dans a fost mereu plin, iar invitații au avut numai cuvinte de laudă pentru voi! Formați o super trupă, plină de energie, devotament, iubire pentru publicul vostru și profesionalism! Vă mulțumim mult! #trupaartizanisthebest”

Distracție cu Trupa Artizan!

Evenimentul s-a desfășurat într-un loc foarte frumos din Bacău. Aici am întâlnit oameni distractivi în adevăratul sens al cuvântului. Cuvintele lor de mulțumire nu pot decât să ne umple inima de bucurie. Ne confirmă faptul că fiecare eveniment la care noi cântăm de noi este o reușită. Suntem foarte încântați că am făcut parte din povestea lor și că am contribuit la bunul mers al petrecerii.

Profităm de ocazie să le mulțumim și noi tinerilor miri, Cătălina și Cristi, atât pentru încrederea pe care ne-au acordat-o, cât și pentru energia și vibrațiile pozitive pe care le-au transmis, atât ei, cât și invitații lor. Sperăm să ne (re)vedem sănătoși și la alte petreceri!

Și voi puteți avea o nuntă așa cum v-ați dorit dintotdeauna! Trupa Artizan își dorește ca nuntă voastră să devină un eveniment extraordinar de plăcut, atât pentru voi, cât și pentru invitații voștri. Dacă și voi vă doriți o nuntă ca-n povești, nu ezitați să ne contactați. Chiar suntem cei mai buni, pentru că lucrăm cu pasiune și din iubire pentru muzică.

Ne puteți contacta la telefon 0744842061 sau pe email la trupaartizan@gmail.com. De asemenea, vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de facebook.

Și pentru că imaginile vorbesc cât o mie de cuvinte, vă lăsăm câteva fotografii de la nuntă. Nu de alta, dar atmosfera a fost mult prea faină ca să nu o împărtășim și cu voi.    

Recomandă!

0744842061