fbpx
Trupa Artizan Music and fun

Petrecere de nuntă la Hotel Dumbrava Bacău

Petrecere de nuntă la Hotel Dumbrava Bacău

Suntem bucuroși că am fost aleși ca formație nuntă Bacău pentru această petrecere. Am avut parte de un public care a răspuns, într-un mod pozitiv, fiecărui gen muzical interpretat de noi.

Totuși, momentele de folclor, în care a fost implicat și bunul nostru prieten, binecunoscutul interpret de muzică populară George Cojocărescu, i-au ridicat pe toți de la mese. George a încântat invitații prezenți la acest eveniment, prin repertoriul său, iar noi am avut plăcerea să-l acompaniem LIVE. În acest fel, petrecerea a ieșit una de pomină, în care s-a cântat atât coveruri, cât și muzică populară.

Mirii, Roxana și Gabi, au ținut să ne transmită mesajul lor de mulțumire :

„Felicitări!!!! Ne-ați oferit o seară de neuitat. Sunteți minunați!!! Felicitări ați primit de la 99% din invitați!!!
Am sperat la o petrecere frumoasă, dar a fost peste măsura așteptărilor noastre!!! Mulțumim din suflet și vă așteptăm și la următoarele evenimente să petrecem ca la nuntă.”

 

formație nuntă Bacău

formație nuntă Bacău

Noi suntem fericiți că am trecut încă o reușită în „CV-ul” nostru, ca formație nuntă Bacău.

Dacă și voi vă doriți o nuntă ca-n povești, nu ezitați să ne contactați. Ați văzut ce recomandări formație nuntă avem din partea celor care au avut încredere în noi. Chiar suntem cei mai buni, pentru că lucrăm cu pasiune și din iubire pentru muzică.

Vă stăm la dispoziție la telefon 0744842061 sau pe email la trupaartizan@gmail.com. De asemenea, vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de facebook.

Recomandă!

0744842061