fbpx
Trupa Artizan Music and fun

Formație nuntă Pașcani, la Imperial Ballroom

Formație nuntă Pașcani, la Imperial Ballroom

A fost o plăcere pentru noi să fim aleși de Roxana și Gabi, ca formație nuntă Pașcani.

Evenimentul s-a desfășurat într-un loc foarte frumos din Pașcani (Imperial Ballroom), cu invitați majoritatea pașcăneni, dar și cu prieteni de-ai lor din București. Am întâlnit oameni distractivi în adevăratul sens al cuvântului. S-au bucurat și pe ritmurile muzicii populare autentice moldovenești, cât și pe ritmurile muzicii internaționale.
Cuvintele lor de mulțumire nu pot decât să ne umple inima de bucurie. Ne confirmă faptul că fiecare eveniment la care noi cântăm de noi este o reușită:

„Trupa care ne-a cucerit atât pe noi, cât și pe invitații noștri! Sunteți profesioniști, tineri, frumoși, cântași cu pasiune și asta s-a simtit din plin pe ringul de dans! Vă mulțumim că ați fost alături de noi și ne-ați făcut nunta frumoasă!” – Roxana & Gabi

formație nuntă Pașcani

formație nuntă Pașcani

Profităm de ocazie să le mulțumim și noi tinerilor miri din Pașcani, atât pentru încrederea pe care ne-au acordat-o, cât și pentru deschiderea cu care ne-au primit. Cu fiecare eveniment la care participăm, cu fiecare cuplu cu care interacționăm, devenim mai buni. Suntem deschiși la dorințele mirilor, la dorințele invitaților și întotdeauna încercăm, și mereu reușim (it’s some kind of magic), să transformăm nunta într-o amintire minunată.

Dacă și voi vă doriți o nuntă ca-n povești, nu ezitați să ne contactați. Vă stăm la dispoziție la telefon 0744842061 sau pe email la trupaartizan@gmail.com. De asemenea, vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de facebook.

Recomandă!

0744842061