fbpx
Trupa Artizan Music and fun

Nuntă cu Trupa Artizan și Mirela Vaida Boureanu

Nuntă cu Trupa Artizan și Mirela Vaida Boureanu

Un vechi proverb spune cam așa: „bine faci, bine găsești!”

Pe data de 21 iunie, am cântat la nunta unor superbi miri, pe nume Paul și Iustina, care și-au dorit enorm ca, pe lângă programul nostru artistic, să o aibă alături pe Mirela Vaida Boureanu, la cel mai frumos eveniment din viața lor. 🙂

Tehnica te trădează, de multe ori, când îți este lumea mai dragă. Asta s-a întâmplat și  la nunta celor doi superbi miri, care și-au dorit ca totul să iasă perfect – o mică problemă tehnică a tulburat starea de spirit a întregii petreceri.

Din cauze neștiute, negativele superbei interprete, și prezentatoare a emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, se auzeau foarte rău, aflându-se în imposibilitate de a duce mai departe actul artistic.

Într-un moment de inspirație, am hotărât, toți colegii, să o scoatem din încurcătură pe interpreta Mirela Vaida Boureanu. Astfel, am început să o acompaniem live.

Mulțumirea Mirelei a fost destul de mare, postând pe o rețea de socializare mesajul ei de mulțumire față de Trupa Artizan: “Weekendul trecut am fost invitată la Bacău, pentru a cânta 2 ore cu negative, live, la o nuntă! Am fugit imediat după emisiunea de sâmbătă și am ajuns pe la ora 23. Dar, din nu știu ce probleme tehnice, negativele mele nu se auzeau!! Exista riscul să mă fi dus degeaba și să fi stricat și nunta oamenilor..ce era de făcut?? Norocul meu a fost Trupa Artizan, niște băieți extrem de talentați, tineri și frumoși, care cântau la aceeași nuntă și care s-au oferit să mă acompanieze pentru cele 2 ore! Fără nicio repetiție, fără să ne știm pe nume, fără să ne fi întâlnit vreodată, am cântat împreună și a ieșit fabulos!!! Mulțumesc băieți!! Ați fost și sunteți minunați!!”

Partea bună pentru noi este, în primul rând, că am devenit prieteni după cele întâmplate. În al doilea rând, pentru că am avut parte de recunoaștere la nivel național –  Ziarul Click a preluat mesajul postat de Mirela și l-a transformat într-o știre. Le mulțumim, pe această cale, că au contribuit astfel la imaginea noastră, într-un mod pozitiv.

Mai jos, aveți un link cu știrea despre cele relatate anterior:

http://www.click.ro/vedete/romanesti/mirela-boureanu-vaida-la-un-pas-sa-strice-o-nunta-ce-patit-prezentatoarea-mireasa

Mirela Boureanu Vaida si Trupa Artizan

Recomandă!

0744842061