fbpx
Trupa Artizan Music and fun

Formație nuntă Ploiești, la Restaurant Laguna

Formație nuntă Ploiești, la Restaurant Laguna

Cauți o formație nuntă Ploiești? Ai ajuns unde trebuie. Evenimentul de pe 1 iunie 2014 – nuntă în Ploiești – ne recomandă ca cea mai faină trupă de muzică. Citește mai multe, în cele ce urmează.

De Ziua Copilului, am avut plăcerea să cântăm într-un mic colț de rai, din Ploiești.  Restaurant Club Laguna este un loc intim, cu o priveliște minunată a curții interioare și cu o servire ireproșabilă.

Aici s-a desfășurat petrecerea de nuntă a mirilor Nicoleta și Thomas. Sunt doi oameni deosebiți, care ne-au tratat cu multă căldură, respect și admirație pentru munca și pasiunea noastră de a cânta.

Formație nuntă Ploiești – recomandările mirilor Nicoleta și Thomas

În continuare, îi lăsăm chiar pe ei să vă povestească cum a decurs cel mai frumos eveniment din viața lor:

„Mi-am dorit foarte mult, în momentul în care v-am descoperit pe Youtube, ca voi să ne cântați la nunta noastră și la botezul băiețelului nostru.
La început, am crezut că va ramane doar un vis, dar după ce am vorbit la telefon cu voi și m-am sfătuit și cu soțul meu (și datorită înțelegerii și amabilității de care ați dat dovadă, și datorită soțului meu), visul meu a devenit realitate!

Atmosfera petrecerii, profesionalismul de care ați dat dovadă, faptul că ați implicat și oaspeții din Germania, vorbind în engleză, felul în care ați cântat, bucuria cu care ați cântat, cântecele pe care le-ați interpretat, atitudinea pozitivă pe care o emanați, absolut totul a fost perfect. 
Se simte că ceea ce faceți o faceți cu bucurie și din pasiune. Pentru o formație cu membri atât de tineri, dați dovadă de un profesionalism atât de ridicat, care se întâlnește poate doar la case mari! Noi ne-am simțit atât de onorați și speciali, pentru că voi ne-ați cântat!

Atât invitații din România, cât și cei din Germania au fost extrem de entuziasmați de modul în care ați cântat și ați știut să întrețineți atmosfera petrecerii. Am fost întrebată atât de des, pe timpul petrecerii,
unde v-am găsit, cum v-am găsit, dacă cumva mi-ați fost recomandați de cineva, pentru că le-a fost greu să creadă că v-am găsit pe Youtube ;-).

Noi și invitatii noștri ne-am simțit ca la o petrecere minunată, unde s-a dansat și cântat la cote maxime!

Toate salutările noastre cele bune și mulțumesc din suflet încă o dată!

Nicoleta & Thomas Wild”


Trupa Artizan vă mulțumește pentru încrederea voastră! Sperăm să ne (re)vedem sănătoși și la alte petreceri!

Dacă nu știți ce formație nuntă Ploiești să alegeți, nu ezitați să ne contactați. Vă stăm la dispoziție la telefon 0744842061 sau pe email la trupaartizan@gmail.com. De asemenea, vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de facebook.

formație nuntă Ploiești

Recomandă!

0744842061