fbpx
Trupa Artizan Music and fun

O nuntă de vis, cu Trupa Artizan, în dulcele târg al Ieșilor!

O nuntă de vis, cu Trupa Artizan, în dulcele târg al Ieșilor!

Deși au trecut mai bine de 4 luni de atunci, ne aducem aminte, cu plăcere, de nunta de pe 27 octombrie 2018. 🙂 O seară senzațională, presărată cu mult joc și voie bună, ce a fost organizată la cort, în frumoasa locație „La Castel”, din județul Iași. Suntem fericiți că am cântat la nunta a doi tineri frumoși și veseli, care au știut să se bucure de fiecare clipă petrecută la propria nuntă.

A fost o seară de octombrie de-a dreptul magică pentru noi Trupa Artizan, dar sperăm noi că și pentru mirii noștri și pentru invitații lor, cărora le-am cântat și pe care i-am încântat cu melodiile din repertoriul nostru foarte vast. Am cântat pentru plăcerea tuturor, ca la fiecare eveniment la care suntem invitați, cu pasiune, cu drag și cu inima deschisă. Ne lăudăm cu faptul că am reușit să ținem invitații pe ringul de dans până în zori. Noi credem că a fost un eveniment nu doar reușit, ci și o amintire care va rămâne veșnic în amintirea mirilor, dar și a invitaților.

Nunta poate fi un eveniment foarte stresant atât pentru miri, cât și cei implicați în organizarea evenimentului; așa că, noi asta încercăm să facem acolo unde mergem, să cântăm, să aducem voie bună, să fim alături de mirii pentru a își depăși emoțiile și stresul și să transformăm nunta într-o amintire frumoasă.
Ne-am făcut plăcere să luăm parte la povestea celor doi miri din Iași și mai ales că am putut contribui la bunul mers al petrecerii. Încă o dată, vrem să le mulțumim și lor, dar și invitaților pe care i-au avut la eveniment, pentru energia și vibrațiile pozitive pe care le-am simțit. Le dorim tinerilor căsătoriți, din Iași, casă de piatră, viață lungă și sănătoasă împreună și cât mai multă fericire!

A fost o plăcere pentru noi, Trupa Artizan, să fim alături de voi! 🙂

Recomandă!

0744842061