fbpx
Trupa Artizan Music and fun

Organizare nuntă: lucrurile sunt mai simple cu un wedding planner

Organizare nuntă: lucrurile sunt mai simple cu un wedding planner

E adevărat că nu suntem organizatori de evenimente, dar am participat la atât de multe petreceri personale sau corporate, încât ne-am gândit să punctăm câteva sfaturi legate de ce înseamnă o organizare nuntă reușită. Lucrurile nu sunt atât de complicate pe cât par, însă emoțiile sigur pun stăpânire pe voi și vă simțiți copleșiți de toate lucrurile pe care le aveți de pus la punct. De aceea, primul nostru sfat este să apelați la serviciile unui wedding planner. Astfel, veți avea garanția că evenimentul va fi unul de succes.

Al doilea sfat pe care vi-l oferim este să puneți elementele cele mai importante la punct, cât mai devreme.

Organizare nuntă – primele detalii de pus la punct

  1. Alege data. Ține cont de sărbătorile religioase/perioadele de post când nu se pot face cununiile religioase. Dacă nu vreți să faceți cununia civilă și pe cea religioasă în aceeași zi, atunci pentru cununia civilă puteți alege orice dată vă doriți. Treuie doar să mergeți să rezervați data la starea civilă, conform cu regulamentul insituției.
  2. Estimați lista de invitați pentru a ști cam ce capacitate ar trebui să aibă localul la care veți ține petrecerea.
  3. O dată aleasă data, rezervați imediat  formația de nuntă și restaurantul la care doriți să aibă loc evenimentul. Chiar dacă nunta este peste unul sau doi ani, imediat ce v-ați ales data vorbiți cu trupa pe care vi-o doriți la nuntă. Țineți cont să alegeți un restaurant cu spațiu potrivit pentru un band cu mai mulți membri și pentru toată aparatura care este necesară la eveniment.
  4. Rezervați serviciile foto/video.

organizare nunta

O dată puse la punct aceste elemente, alături de persoana pe care ați angajat-o în calitate de organizator de evenimente,  continuați pregătirile conform cu planul de eveniment pe care vi l-a propus wedding plannerul. Rețineți că el este acolo tocmai pentru a vă asigura că nunta va fi exact cum vi-o închipuiți. Vă puteți implica oricât de mult doriți în organizarea propriu-zisă. Veți avea în persoana pe care ați angajat-o un sprijin și un „cap limpede” care să se asigure, printre altele, că nu luați decizii pripite, pe fondul emoțiilor, și care vă va da cele mai bune sfaturi.

Este firesc să vă simțiți copleșiți de tot ce înseamnă organizare nuntă. Vă doriți ca totul să iasă impecabil,  așadar  serviciile unui wedding planner vă vor fi de mare folos. E adevărat, presupune ceva costuri suplimentare, dar pe de altă parte veți scăpa de stresul organizării evenimentului, aveți siguranța alegerilor făcute corect. Un organizator de evenimente vă poate ajuta cu alegerea a tot ceea ce înseamnă nuntă, de la formație/fotograf/restaurant și până la alegerea meniului, organizarea invitaților la masă… în fine, vă ajută cu organizarea de la cel mai mare până la cel mai mic detaliu al petrecerii.

De ce să ne alegi pe noi ca formație pentru nunta ta?

Desigur, ca formație de nuntă, nu puteam trece așa ușor peste unul dintre cei mai importanți pași în organizarea unei nunți – alegerea bandului. În fond, muzica este sufletul oricărui eveniment, așadar se pot trece cu vederea anumite aspecte care poate nu sunt perfecte, atât timp cât muzica este de calitate, iar oamenii se simt minunat.

Trupa noastră de  nuntă – Artizan – este printre cele mai apreciate formații de nuntă la nivel local și național. Suntem mândri că am fost solicitați să cântăm la multe nunți din țară, în orașe precum Iași, București, Constanța, Focșani, Brăila etc. Am adus fiecărei petreceri câte o notă de originalitate și ne-am pliat fiecărui public în parte. Puteți citi despre câteva dintre experiențele noastre în secțiunea Noutăți, de pe site.

Ca trupă nuntă, avem un repertoriu vast, în care sunt incluse melodii dintre cele mai diverse, pentru toate gusturile. Fie că este vorba de muzică populară din regiunea Moldovei, Banatului, Olteniei etc., fie că este vorba de muzică pop-rock, blues și altele, noi ne adaptăm oricărui stil și cerințe. Suntem artiști compleți, cântăm doar live, și vocal și instrumental. Managerul nostru este profesor de muzică.

Puteți vizualiza mai multe videoclipuri realizate de noi, la petreceri, coveruri, piese originale, urmărind canalul nostru de youtube.

De asemenea, vă așteptăm și pe pagina de facebook oficială a formației noastre, pentru a fi la curent cu noutăți și pentru a asculta muzică de cea mai bună calitate.

Sperăm că v-am convins de talentul nostru. Știți cât de importantă este o trupă nuntă care să știe să mențină distracția și buna dispoziție a invitaților la un asemenea eveniment. Contactați trupa Artizan pentru ca petrecerea care vă va schimba viața să fie una memorabilă atât pentru voi, cât și pentru cei care vă vor fi alături. Vă stăm la dispoziție la telefon 0744842061 sau pe email la trupaartizan@gmail.com.

Recomandă!

0744842061