fbpx
Trupa Artizan Music and fun

Petrecere de nunta in Brasov

Petrecere de nunta in Brasov

Pe 17 mai 2014 am fost invitați să cântăm la petrecerea de nuntă a lui Cristi și Cătălina, fericiții miri care încep o viață nouă împreună.
Locația unde a avut loc evenimentul, Cort Castel Events, situat la ieșirea din Brașov către București, a fost una deosebită, ca și noaptea de distracție care a urmat.

nunta-brasov-1

Cristi și Cătălina, firi foarte deschise și comunicative, au prieteni din mai multe regiuni ale țării, însă faptul că la nuntă au fost prezenți atât moldoveni cât și ardeleni nu ne-a pus deloc în dificultate. Repertoriul nostru este foarte variat – cântăm muzică populară din toate regiunile țării pentru ca toți invitații să se simtă minunat.

nunta-brasov-3
Bineînțeles că invitații nu au venit doar din regiuni diferite, dar sunt și de vârste diferite, de aceea am abordat mai multe genuri muzicale: cover-uri după hituri internaționale, șlagăre românești, jazz, muzică populară din Moldova și Ardeal etc. Noi, Formația de nuntă Artizan, ne adaptăm mereu repertoriul la publicul care ne ascultă pentru ca toată lumea să se distreze și să rămână cu amintiri neprețuite.

A fost o plăcere să cântăm la Brașov și vom reveni cu drag de fiecare dată când vom fi solicitați. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți nevoie de o formatie de nunta în Brașov! Trupa Artizan vă poate fi alături nu doar ca formatie de nunta, ci și după aceea la alte evenimente precum petreceri de botez, sărbătorirea zilei dumneavoastră de naștere, petrecerea de inaugurare cu ocazia deschiderii afacerii dumneavoastră.

Venim cu echipamente de sonorizare de ultimă generație, iar raportul calitate-preț este avantajos. Mai mult decât atât, trupa Artizan garantează calitatea serviciilor oferite prin returnarea banilor dacă nu veți fi mulțumiți de interpretarea noastră. Contactați-ne cu încredere!

Sunați acum: 0744 842 061

Recomandă!