fbpx
Trupa Artizan Music and fun

Formație nuntă Brașov

Formație nuntă Brașov

Pe 17 mai 2014, am fost invitați, ca formație nuntă Brașov, să cântăm la petrecerea de nuntă a lui Cristi și Cătălina, fericiții miri care au decis să înceapă o viață nouă împreună.
Evenimentul a avut loc la Cort Castel Events, situat la ieșirea din Brașov către București. A fost un loc deosebit, perfect pentru noapte de distracție care a urmat.

nunta-brasov-1

Formație nuntă Brașov – cum a decurs evenimentul?

Cristi și Cătălina, firi foarte deschise și comunicative, au prieteni din mai multe regiuni ale țării. Însă, faptul că la nuntă au fost prezenți atât moldoveni, cât și ardeleni nu ne-a pus deloc în dificultate. Repertoriul nostru este foarte variat. Cântăm muzică populară din toate regiunile țării pentru ca toți invitații să se simtă minunat.

formație nuntă Brașov

formație nuntă Brașov

Bineînțeles că invitații nu au venit doar din regiuni diferite, dar au fost și de vârste diferite. De aceea am abordat mai multe genuri muzicale: cover-uri după hituri internaționale, șlagăre românești, jazz, muzică populară din Moldova și Ardeal etc. Noi, formația de nuntă Artizan, ne adaptăm mereu repertoriul la publicul care ne ascultă, pentru ca toată lumea să se distreze și să rămână cu amintiri neprețuite.

A fost o plăcere să cântăm la Brașov.  Vom reveni cu drag de fiecare dată când vom fi solicitați. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți nevoie de o formatie nuntă Brașov! Trupa Artizan vă poate fi alături nu doar ca formatie de nunta, ci și după aceea la alte evenimente precum petreceri de botez, sărbătorirea zilei dumneavoastră de naștere, petrecerea de inaugurare cu ocazia deschiderii afacerii dumneavoastră.

Venim cu echipamente de sonorizare de ultimă generație, iar raportul calitate-preț este avantajos. Mai mult decât atât, trupa Artizan garantează calitatea serviciilor oferite prin returnarea banilor dacă nu veți fi mulțumiți de interpretarea noastră. Contactați-ne cu încredere!

Vă stăm la dispoziție la telefon 0744842061 sau pe email la trupaartizan@gmail.com. De asemenea, vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de facebook.

Recomandă!

0744842061