fbpx
Trupa Artizan Music and fun

Nuntă de neuitat, alături de Artizan

Nuntă de neuitat, alături de Artizan

Marele eveniment se apropie și ești în căutarea unor recomandări de formații nuntă? Atunci cu siguranță ai nimerit unde trebuie. Trupa Artizan este una dintre cele mai apreciate formații de nuntă atât la nivel local (Bacău), cât și la nivel național. De-a lungul timpului, am cântat în multe orașe din țară, precum Bacău, Iași, Constanța, București, Brăila, Galați, Vaslui, Piatra Neamț etc.

Alături de fiecare cuplu care ne-a chemat pentru a cânta la nunta lor, am petrecut clipe de neuitat și emoții de nedescris. La fiecare eveniment la care cântăm suntem trup și suflet alături de miri și de invitații lor, empatizăm cu ei și asta îi ajută pe oameni să se distreze, să se relaxeze și să se bucure de fiecare ritm.

Dar nu trebuie să ne credeți pe cuvânt, îi lăsăm pe cei care ne recomandă să vă spună cum a fost.

Recomandări formații nuntă – recenzii Trupa Artizan

Vă lăsăm doar câteva recenzii de la mirii cărora le-am cântat la nuntă. Vă așteptăm și pe pagina noastră de facebook, pentru a fi la curent cu noutăți, melodii și recenzii din partea mirilor și a nuntașilor.

„Mulțumim Trupei Artizan pentru showul minunat pe care l-a făcut la nunta noastră! O super trupă care prin prestația deosebită a ținut invitații pe ring toată seara. Oameni calzi, prietenosi și 100% profesioniști. Felicitări! Recomandăm cu drag Trupa Artizan! 👏👏👏” (Adina Lixandru)

„Înainte să vă cunosc stăteam și citeam rewiurile despre voi și mă întrebam : chiar așa o fi?! Da, chiar așa suneți , calzi, zâmbitori, plini de energie, de profesionalism nu mai zic !!!! Începând cu primul telefon dat și până la ultima strângere de mână, ați fost aproape de sufletul nostru și de dorințele noastre! Știti să faceți față provocărilor și să vă orientați în funcție de publicul pe care îl aveti ! Apreciem că ați făcut din nunta noastră o seară de neuitat! Abia aștept să ne revedem!!! Artizanski cei mai tari !!! Ne înclinăm în fața voastră! Cu drag, ai voștri miri,  Andreea & Tiberius.  13.07.2019, Piatra Neamț”.

„Cu doi ani înainte de nunta noastră nu știam absolut deloc pe cine să alegem ca să se ocupe de cea mai importantă parte și anume muzica.  Ne-am dorit o trupă care să știe să cânte cât mai variat, să facă show și să întrețină atmosfera, iar Artizanii fac asta cu cel mai mare succes!!! Sunt absolut senzaționali, am avut peste 170 de tineri la nuntă și toți au dansat până dimineață, unii dintre ei încontinuu. Mi-au placut foarte mult piesele alese, faptul că vin în mijlocul oamenilor și cântă de acolo, momentele de instrumental, sincronizarea foarte bună cu șeful de sală pentru momentele cheie și servirea felurilor de mâncare, iar cireașa de pe tort este melodia lor “Până la tine” pe care ne-au cântat-o live pentru dansul mirilor, și pentru care vă mai mulțumim încă o dată! Totul la superlativ și recomandăm cu mare încredere, ați fost la cel mai înalt nivel, mă bucur mult că v-am cunoscut și de abia aștept următorul eveniment la care să vă putem invita să cântați!!! Cristian&Laura 29.06.2019, Aristrocratos Balroom Mamaia”

„V-am cunoscut prin 2013 la un concert live într-un local din Piatra Neamț. Ne-ați placut. Apoi am venit și la alte concerte de-ale voastre. Ne-ați plăcut și mai mult! Când ne-am hotărât să ne „nunțim” ne-am decis să mergem pe mâna voastră și am bătut palma. Și ne pare tare bine că am făcut această alegere! Sunteți o trupă de profesioniști, care face un show de calitate, dar care nu transformă un eveniment privat într-un concert public al trupei (asa cum din păcate am observat la alte trupe la nunți), ci simte publicul și dorințele acestuia, și este mereu pe ring printre invitați instigându-i la voie bună și distracție! Ne-ați ținut la dans și cântat toată noaptea, și noi împreună cu invitații vă mulțumim pentru o petrecere pe cinste!! Abia așteptăm să ne revedem și la alte evenimente! [P.S. am ramas mută vreo 2 zile după nunta la cât am cântat cu voi :)) dacă mai căutați vreodată încă o voce feminină în trupă, dați-mi de veste! :))” (Anca)

Repertoriul nostru

Atunci când căutați recomandări formații nuntă, este bine să aveți în vedere repertoriul bandului. Ca formație, avem un repertoriu vast: caffe concert, pop,rock, latino, cover, șlagăre românești, muzică balcanică, muzică grecească, petrecere, muzică populară din toate zonele țării. La cererea clienților, pregătim în avans și melodii speciale. Dacă doriți să vedeți vioclipuri de la evenimentele la care am cântat sau înregistrări de piese, abonați-vă la canalul nostru de Youtube.

De asemenea, ne mândrim și cu două piese originale:

„Inimă haimana” – o melodie cu accente balcanice, foarte ritmată și care te provoacă la dans.

„Până la tine” – o piesă special creată pentru primul dans al mirilor și în general pentru toți îndrăgostiții

Cum ne puteți contacta?

Alegeți Trupa Artizan pentru ca petrecerea care vă va schimba viața să fie una memorabilă atât pentru voi, cât și pentru cei care vă vor fi alături. Vă stăm la dispoziție la telefon 0744842061 sau pe email la trupaartizan@gmail.com.

Recomandă!

0744842061