fbpx
Trupa Artizan Music and fun

O ședință foto de poveste cu Trupa Artizan

O ședință foto de poveste cu Trupa Artizan

Ne-am dorit o ședință foto total diferită față de ce am avut până acum și care să fie făcută într-un cadru inedit. Și dorința ni s-a îndeplinit, datorită măiestriei fotografului și a viziunii acestuia.

Am colaborat cu Claudiu Vereș pentru această ședință foto unde, după cum se vede în fotografii, ne-am distrat de minune. Fotografiile reprezintă exact identitatea Trupei Artizan în momentul de față: maturi din punct de vedere artistic, cu un background bogat atât muzical, cât și din punct de vedere al evenimentelor la care am participat (nunți și diferite petreceri private, evenimente corporate pentru sute de oameni).

Ne-am dorit ca ședința foto să ne pună în valoarea atât ca formație, cât și ca personalități individuale, fiecare având aportul său pentru succesul pe care astăzi îl reprezintă Trupa Artizan.

Am putea spune că locul ales pentru fotografii reprezintă o metaforă a parcursului nostru. Consacrarea noastră ca artiști compleți a presupus foarte mult studiu și foarte multă muncă, sacrificii personale și nopți nedormite, însă fiecare pas pe care l-am urmat ne-a adus satisfacția de a fi cu adevărat profesioniști. Și nu poate fi bucurie mai mare decât de a vedea cum toată munca noastră dă roade atât de frumoase. Astăzi suntem maturi din toate punctele de vedere, dar ne-am păstrat sufletul plin de bucurie și optimism. Zâmbetul este cartea noastră de vizită, iar în jurul nostru împrăștiem doar stări pozitive și fericire.

De asemenea, această ședință foto a fost realizată și în semn de mulțumire pentru toți oamenii care ne apreciază ca artiști, care ne susțin și ne ascultă cântând, care au încredere în noi că le vom ridica petrecerea la alt nivel. Vă suntem recunoscători tuturor celor cu care am colaborat de-a lungul timpului și celor care ne urmăriți zi de zi. Ne ajutați să ne autodepășim de fiecare dată.

Vă lăsăm și vouă o galerie foto cu câteva poze de la ședința foto. Încă o dată, transmitem mulțumirile noastre fotografului Claudiu Vereș și vouă, dragii noștri prieteni din viața de zi cu zi și din online!

Ne găsești pe:

 

Recomandă!

0744842061