fbpx
Trupa Artizan Music and fun

Show la Hotel Internațional alături de Viorica și Taraful de la Clejani!

Show la Hotel Internațional alături de Viorica și Taraful de la Clejani!

Pe 22 ianuarie 2019 Trupa Artizan a revenit la Iași. Am avut plăcerea să cântăm la o petrecere corporate, organizată de SYNGENTA ROMANIA, iar evenimentul a avut loc într-un cadru select, la Hotel Internațional din Iași. Petrecerea a fost organizată cu ocazia lansării unui produs nou pe piață, iar la eveniment au fost prezenți colaboratori din toată țara.

Petrecerea a început cu un program diversificat în care am cântat muzică internațională, hituri din anii ‘70, ’80, combinate cu muzica românească, muzică grecească, muzică balcanică până la muzica noastră populară. La petrecere au fost prezenți oameni cu chef de distracție și ne-am bucurat să-i vedem cum se distrează alături de noi, demonstrând astfel, încă o dată, că știm să ne facem meseria cu dăruire și implicare. Am cântat din suflet, am cântat cu drag, iar acest lucru s-a transmis tuturor.

La această frumoasă petrecere, alături de Trupa Artizan, au fost invitați Viorica și Taraful de la Clejani, care au încântat publicul cu melodiile atât de cunoscute și de frumoase ale lor.  A fost o onoare și o plăcere să împărțim scena cu ei și să facem împreună o petrecere de neuitat.

Ne-am simțit minunat la Hotel Internațional din Iași, ca de fiecare dată, și sperăm să revenim cât mai curând în Iași, deoarece avem multă muzică bună cu care să bucurăm pe cei ce doresc o petrecere reușită și o distracție pe cinste.

Recomandă!

0744842061