fbpx
Trupa Artizan Music and fun

Super petrecere de 8 Martie cu Trupa Artizan !

Super petrecere de 8 Martie cu Trupa Artizan !

După succesul petrecerii de REVELION 2014, Agenția DAIO SHOW revine cu forțe proaspete organizând o super petrecere cu ocazia unei zile foarte importante din an și anume… Ziua femeii !

Pentru toate femeile din lume 8 martie este o zi specială. Nu ai voie să o lași să treacă fără să o sărbătorești pentru că de această zi îți vei aminti tot anul. Doar de tine depinde dacă vrei să te uiți în urmă cu nostalgie sau cu regret. Domnilor, aceasta este ocazia să le demonstrați femeilor pe care le iubiți că le apreciați. Doamnelor, fie că veniți singure, fie că veniți însoțite, oferiți-vă un cadou – o petrecere de 8 martie plină de surprize plăcute unde să vă simțiți excelent, o seară în care vă veți distra și de care veți putea povesti și altora care nu avut șansa dumneavoastră.

Vom face totul pentru ca petrecerea de 8 martie 2014 din Bacău să fie una memorabilă. Bineînțeles, elementul esențial pentru orice petrecere de succes este muzica. De aceea, am invitat aceeași trupă de tineri care ne-a încântat și la Revelion, deoarece am primit multe aprecieri extrem de pozitive de la participanții prezenți la eveniment care i-au ascultat cu plăcere și au dansat până la epuizare pe melodiile lor.

Trupa Artizan, fiind „actorul principal” al acestei petreceri, îi invităm pe toți iubitorii de muzică, de petrecere și de voie bună în seara de 8 martie 2014 la Restaurant Green Park Bacău să petreacă si să danseze pe muzica noastră. În afară de varietatea repertoriului abordat de Trupa Artizan, veți asculta și melodii specifice zilei de 8 martie, dedicate ființei dătătoare de viață… MAMA 🙂

Vă așteptăm alături de noi…să fiți odihniți :P. Va fi o seară plină de dans și surprize neașteptate, atât pentru doamne 😀 , cât si pentru domni 😉

Pentru mai multe detalii precum număr de telefon, preț, meniu și locație click aici.

daio-8martie

Recomandă!

0744842061