fbpx
Trupa Artizan Music and fun

Trupa Artizan, retrospectiva anului 2019

Trupa Artizan, retrospectiva anului 2019

Acum că ne aflăm la final de an, ne-am gândit să facem o retrospectivă a lui 2019 – un an care s-a dovedit, pentru noi, plin de provocări, succese și multe, multe momente fericite și emoționante. Dar să începem de undeva, nu-i așa? 🙂

Retrospectiva anului 2019

1.La începutul anului, Radio România Actualități ne-a difuzat minunata piesă „Până la tine”. Melodia noastră a prins foarte bine la public și s-a aflat vreme îndelungată în top 50 piese RRA.

2. Am realizat o nouă ședință foto, specială, total diferită față de ce am avut până acum, care să ne pună în valoarea atât ca formație, cât și ca personalități individuale, fiecare având aportul său pentru succesul pe care astăzi îl reprezintă Trupa Artizan. Pentru această ședință foto am colaborat cu talentatul Claudiu Vereș, căruia îi mulțumim pentru cum a reușit să ne pună în valoare.

3. Am colindat țara în lung și în lat (Bacău, Brăila, Galați, Constanța etc.), cântând la petrecerile la care am fost invitați și fiecare eveniment s-a dovedit un real succes, pentru care am primit nenumărate feedback-uri emoționante de la miri sau invitați. Vă redăm doar unul dintre feedback-uri și, totodată, le trasnmitem tuturor celor cu care am colaborat sincerile noastre mulțumiri și gânduri bune.

„Cu doi ani înainte de nunta noastră nu știam absolut deloc pe cine să alegem ca să se ocupe de cea mai importantă parte și anume muzica.  Ne-am dorit o trupă care să știe să cânte cât mai variat, să facă show și să întrețină atmosfera, iar Artizanii fac asta cu cel mai mare succes!!! Sunt absolut senzaționali, am avut peste 170 de tineri la nuntă și toți au dansat până dimineață, unii dintre ei încontinuu. Mi-au placut foarte mult piesele alese, faptul că vin în mijlocul oamenilor și cântă de acolo, momentele de instrumental, sincronizarea foarte bună cu șeful de sală pentru momentele cheie și servirea felurilor de mâncare, iar cireașa de pe tort este melodia lor “Până la tine” pe care ne-au cântat-o live pentru dansul mirilor, și pentru care vă mai mulțumim încă o dată! Totul la superlativ și recomandăm cu mare încredere, ați fost la cel mai înalt nivel, mă bucur mult că v-am cunoscut și de abia aștept următorul eveniment la care să vă putem invita să cântați!!! Cristian&Laura 29.06.2019, Aristrocratos Balroom Mamaia”

4. Pe 19 septembrie, am lansat piesa „Ești tot ce mi-am dorit”, în colaborare cu îndrăgitul artist Kamara. Videoclipul piesei a fost filmat la Sighișoara, iar piesa a fost foarte apreciată de publicul larg, nu doar din Bacău, ci și din țară. Am promovat atât viodeclipul, cât și melodia la unele dintre cele mai importante emisiuni de televiziune din țară, precum: Teo Show (Kanal D), Vorbește lumea (Pro TV).

5. Una dintre cele mai cunoscute și populare melodii din țară, „Căsuța noastră”, a fost reinterpretată de noi într-un mod unic. În viziunea noastră, această piesă a fost îmbogățită cu elemente pop-rock, elemente rap, rezultând un produs final deosebit din punct de vedere al compoziție, foarte apreciat de publicul nostru.

6.Am fost invitați să cântăm live la Radio 3Net în cadrul emisiunii ”Sala de repetiții”. Printre melodiile reinterpretate în manieră proprie, s-au numărat:

 • Everybody Needs Somebody – Blues Brothers
 • The Way You Make Me Feel – Michael Jackson
 • Valerie – Amy Winehouse
 • Adventure Of A Lifetime – Coldplay
 • Cake By The Ocean – DNCE
 • Pana la tine – Artizan
 • Inima haimana – Artizan
 • Esti tot ce mi am dorit – Artizan feat. Kamara
 • Proud Mary – Tina turner
 • La omul care mi-i drag – Nicolae Gribincea & Plăieșii
 • La bordeiul cel din vale – Nicolae Gribincea & Plăieșii
 • Luna alba – Elena
 • Colaj muzical Anii 2000′

7. Alături de Augustin Mihăilă (magicianulaugustin.ro) și Adrian Alupei (imagecenter.ro), am lansat un proiect online (PODCAST) – Nunta Românească, în care vorbim desre experiența noastră în cadrul evenimentelor și oferim cele mai bune sfaturi în ceea ce privește domeniul nostru de specialitate.

 

Astea sunt doar câteva dintre succesele de anul ăsta. Îți mulțumim 2019 pentru momente de neuitat, pentru oamenii speciali pe care ni i-ai adus în cale.

Iar vouă, dragii noștri, vă dorim un An Nou plin de muzică, magie și vise împlinite. Crăciun fericit și La mulți ani minunați!

Ne găsești pe:

Recomandă!

0744842061