fbpx
Trupa Artizan Music and fun

Un vis de toamnă. Nuntă-n octombrie cu Trupa Artizan

Un vis de toamnă. Nuntă-n octombrie cu Trupa Artizan

„Octombrie-a lăsat pe dealuri/Covoare galbene și roșii./Trec nouri de argint în valuri/Și cântă-a dragoste cocoșii.” (G. Topârceanu)

Ne-am gândit că versurile lui Topârceanu se potrivesc de minune cu evenimentul de pe 20 octombrie, care a avut loc  la Metropolitan Events, din București. A fost o nuntă de neuitat, suntem siguri. S-a cântat a dragoste, din inimă, nu de către cocoși :), ci de noi, trupa Artizan. Și am avut plăcerea să mai cântăm și alături de binecunoscutul și îndrăgitul cântăreț de muzică populară Constantin Enceanu. Ce mai putem spune? Superb, superb, superb!

A fost o seară de octombrie de-a dreptul magică pentru noi Trupa Artizan, dar și pentru mirii Ioana și Daniel și pentru invitații lor, cărora le-am cântat și pe care i-am încântat cu melodiile din repertoriul nostru vast. Totul a decurs de parcă am fi cântat la un bal din povești: muzică bună, marca Trupa Artizan, invitați pe măsură: doamne și domnișoare în rochii elegante, domni îmbrăcați la patru ace, miri parcă rupți din soare, nași și părinți cu suflete emoționate… Tindem să credem că basmele pot fi adevărate. Am trăit într-o noapte, cât alții în trei. Iar cei care au făcut parte din poveste, vor avea ce povesti fericiți, până la adânci bătrâneți…

Și-am încălecat pe-o șa și vă lăsăm câteva imagini grăitoare, să vă bucurați și voi, alături de noi.

Trupa Artizan este o formație de nuntă în București care vă garantează o petrecere reușită! Apelați-ne cu încredere!

Telefon de contact: 0744 842 061

Recomandă!

0744842061