fbpx
Trupa Artizan Music and fun

Valsul mirilor, curiozități și melodii recomandate

Valsul mirilor, curiozități și melodii recomandate

Unul dintre momentele cheie ale unei nunți este valsul mirilor, cel care, practic, deschide evenimentul și dă start petrecerii. Cu siguranță, alături de planificarea nunții, acest subiect este unul destul de stresant pentru viitorii miri, care trebuie să-și aleagă o piesă care să îi reprezinte și să le amintească de ziua magică din viața lor. Totodată, majoritatea cuplurilor doresc ca momentul dansului să fie unul memorabil pentru invitați – ca un fel de moment artistic pe care îl dedică celor care au venit martori la fericirea lor.

Valsul mirilor, ce simbolizează?

Valsul mirilor este o tradiție în cele mai multe țări din lume. El simbolizează legătura strânsă și unică dintre soți și e, simbolic, „prima lor ieșire socială” în calitate de soț și soție. S-ar putea considera valsul mirilor (dansul mirilor, valsul miresei) ca fiind primii pași făcuți de cei doi în viața de cuplu. Și, desigur, ca să meargă totul bine, pașii de dans sunt întotdeauna un semn de bun-augur, semn al unui viitor fericit împreună. În altă ordine de idei, dansul mirilor este o primă declarație de dragoste pe care cei doi și-o fac, acum, la începutul drumului lor împreună.

Sfaturi pentru ca dansul mirilor să fie un moment de poveste

Este lesne de înțeles că primul vostru dans constituie un moment-cheie al petrecerii și doriți ca acesta să fie perfect. Așadar, este important să alegeți împreună melodia care considerați că este cea mai potrivită și care să devină, desigur, melodia voastră pentru totodeauna. Mesajul melodiei trebuie să exprime sentimentele voastre puternice, să fie declarația de dragoste care vă reprezintă.

În ceea ce privește dansul, puteți, cu toată încrederea, să apelați la un coreograf. Sunt numeroase cluburi de dans sau antrenori individuali cu pregătire și experiență în domeniu, care vă pot ajuta să dansați ca niște profesioniști. Câteva ore de dans pot transforma și cel mai stângace partener într-un dansator de excepție (desigur, exagerăm puțin :P). Sau, desigur, puteți exersa acasă, după diverse tutoriale. Însă rezultatele sunt mai bune cu ajutorul unui specialist.

Pentru a pune în scenă un spectacol, puteți apela la serviciile firmelor specializate, care vă pot pune la dispoziție mașini de făcut baloane de săpun, fum alb sau colorat, lumini, baloane, orice considerați că vă va pune în valoare cel mai bine.

valsul mirilor

Toate, ca toate, ce melodie să alegeți?

Cea mai grea decizie pe care cei doi trebuie să o ia este melodia pe care vor dansa, odată ce au ales formația pentru nuntă. În fond, aceea va deveni melodia lor de suflet, cea care le va aminti, ori de câte ori o ascultă, de nunta lor. Noi am făcut o listă cu top melodii preferate pentru dansul mirilor.

Desigur, în calitate de trupă de nuntă, dar și de formație cu piese originale, vă recomandă una dintre melodiile noastre de suflet, cu un mesaj deosebit, cu care sigur vă veți identifica – piesa „Până la tine”. Succesul acestei piese, care a ajuns și în topul pieselor difuzate la Radio România Actualități, ne măgulește și ne dă încredere să o recomandăm tuturor celor care vor ca dansul mirilor să se desfășoare pe versurile unei melodii cu un mesaj de dragoste autentic. Și chiar avem bucuria să o cântăm la solicitarea tinerilor căsătoriți care se regăsesc în versurile și ritmul melodiei.

Acestea fiind spuse, noi vă dorim o nuntă exact așa cum ați visat, să pășiți în viața de cuplu căsătorit doar în pași de dans și pe ritmurile muzicii care vă aduce bucurie.

Pe noi ne puteți contacta la telefon 0744842061 sau pe email. Urmăriți-ne pe blog, pe pagina de facebook și pe canalul de Youtube, pentru a fi la curent cu noutățile noastre și cu piesele pe care le lansăm.

Manager trupă: Dănuț GHEORGHEȘ

Recomandă!

0744842061