fbpx
Trupa Artizan Music and fun

Lansare piesă și videoclip „Ești tot ce mi-am dorit”

Lansare piesă și videoclip „Ești tot ce mi-am dorit”

Joi, 19 sepembrie 2019, am lansat, oficial, piesa „Ești tot ce mi-am dorit”, alături de videoclip.  Pentru acest minunat proiect, am colaborat atât muzical, cât și pe partea de producție video, cu îndrăgitul artist Kamara. Am muncit mult pentru ca totul să iasă așa cum ne-am dorit, iar rezultatele sunt cele scontate.

Și melodia, dar și videoclipul au fost foarte bine primite de public, iar acest lucru este dovada cea mai bună că reușim prin muzica noastră să  transmitem emoții, să provocăm amintiri.

Povestea din spatele piesei „Ești tot ce mi-am dorit”

Toată lumea a trăit, măcar o dată, sentimentul de „dragoste la prima vedere”, acea atracție spontană. Ei bine, noul nostru single ,,Ești tot ce mi-am dorit “ te va duce cu gândul la toate aceste lucruri și sigur îți va stârni amintirea unei întâmplări asemănătoare din viața ta.
Povestea este clasică: un băiat încearcă din răsputeri să impresioneze o fată, dar toate eforturile lui de a o cuceri eșuează. În cele din urmă, altcineva reușește să cucerească inima fetei.

Videoclipul a fost filmat în minunata cetate a Sighișoarei, un loc cu o istorie bogată, cu o arhitectură medievală impresionantă, în fine, un loc pe care l-am considerat perfect pentru a scoate în evidență atemporalitatea poveștii noastre de iubire.

  • Video directed by : Kamara
  • D.O.P: Octavian Lucian
  • Acting model : Rebeca Caraian
  • Written by : Emy Siler , Danut Gheorghes , Kamara
  • Produced by Andreias , Vally V (M & A Music )
  • Mixing & Mastering: Bunicu’Magic
  • Producator muzical : M & A Music : https://www.facebook.com/MAMUSICMUSIC/

Mulțumiri speciale tuturor celor care au participat la acest minunat proiect, dar și celor care ne sunt mereu alături!

Recomandă!

0744842061