fbpx
Trupa Artizan Music and fun

La asta să te aștepți când ne inviți la petrecerea ta:

CREATORI DE BUCURIE

Vei fi surprins când invitații tăi te vor ruga să mai organizezi un party cu Artizan doar ca să vă puteți distra din nou ca pe vremuri. Adică fără griji!

SPONTANI ȘI FAMILIARI

Artizan abordează toate stilurile muzicale necesare unui show pe cinste. Ne încălzim pe ritmuri de la radio, dansăm latino și rock’n roll, iar în scurt timp ‘’spargem farfuriile’’ pe ritmuri grecești și putem încheia cu muzică tradițional românească. Dar tu decizi… sau soția ta ?

LIVE

Performanța trupei este LIVE, iar echipamentul de sunet este asigurat cu sistem de sunet  propriu de la Nexo STM. Mai multe detalii despre echipamentul nostru mai jos.

Servicii artistice

Show-ul Trupei Artizan este caracterizat prin interactivitatea cu invitații și diversitatea vastă a repertoriului.

2221

Servicii lumini

Setup-ul vizual, este aspectul care întregește show-ul ‘’Artizanilor’’ fiind realizat cu moving headuri de la Chauvet, efecte de scenă, schelă, podium, hazer, proiectoare, ecran led 4/2 metri ce redă elemente vizuale pe ritmul muzicii sau diferite filmulețe, poze etc

2225

Servicii sonorizare

Sound-ul de ultimă generație îți creează experiența unei reprezentații LIVE de nivel internațional. Sistemul de sonorizare NEXO STM este produs în Franța și achiziționabil numai pe comandă și este una din mărcile de top la nivel mondial în materie de sunet. Taylor Swift, U2, Rolling Stones sau Maroon 5 sunt o parte din artiștii de renume mondial ce folosesc acest sistem de sonorizare la concertele lor.

2223

Ce complimente primim

De la seriozitate, spontaneitate, energie, implicare, entertaineri până la cele mai călduroase cuvinte legate de actul artistic în sine. Asta pentru că toți membrii trupei sunt muzicieni profesioniști cu studii de specialitate!

A fost o dată ca niciodată…un el si o ea ce si au dorit ca tot basmul pe care îl trăiesc sa devina realitate…o realitate dura dar plină de iubirea lor…astfel după lungi căutări au gasit acei oameni de care s-au atasat instant…acei oameni pe numele lor TRUPA ARTIZAN, s au dovedit a fi fix ce le trebuia…super suflete…super cântece…super distractie….super seara….super eroii noștri care ne au transformat evenimentul într-un super show ce ne a ținut numai pe ringul de dans!

Cuvintele sunt prea puține sa poata cuprinde toata mulțumirea si fericirea pe care ne ati lasat o in suflete!🙏🙏🙏🙏🙏

Va dorim să aveți cat mai multe evenimente, prin care sa bucurați sufletele oamenilor!!!Noi va multumim si ne inclinam!!!Ramona&Manuel

( ‎Ramona Stan‎)

Ati fost minunați ! Poate ar trebui să mă opresc aici cu aprecierile, pentru simplul fapt ca nu sunt capabil să găsesc cuvintele care sa exprime cu adevarat admirația mea pentru VOI si pentru talentul vostru. Vă mulțumesc pentru seara perfectă pe care am petrecut-o in compania voastră, la nunta fiului meu! Absolut toți invitații au avut cele mai frumoase cuvinte de apreciere pentru VOI, felicitandu-mă pentru alegerea pe care am făcut-o și ca “nu puteam face o alegere mai buna”.
Un invitat mi-a zis simplu…
“mă saturasem de nunți, dar asta a fost ALTCEVA”.
Ati fost chiar și peste așteptările mele, cu toate ca petrecusem in compania voastră revelionul 2018…
Va multumesc !

 

( Nelu Andreca)

Super voci, ați creat o atmosferă de neuitat la petrecerea noastră . Recomandăm cu drag!

( Andreea Govna)

A fost un super party si ati fost la inaltime. Suntem bucurosi ca v-am ales. Am avut nunta perfecta alaturi de voi. Keep it up! 👏👏

( Andreea si Alexandru)

Vă mulțumim din suflet! Totul a fost la superlativ! A fost o noapte de neuitat și totul datorită vouă, ați fost extraordinari ! Vă îmbrățișăm cu drag !
Cristi și Corina ,
#cardio

( Nicoleta Timuc)

Alături de formația Artizan am avut o nuntă superbă, mai bn zis a fost un adevarat chef între prieteni. Aveti nevoie de show? Ei va pot face ziua fericită si unică

( Cozmin Ionut Cosa)

Incepem prin a va multumi din suflet pentru tot ceea ce ati facut din cel mai frumos eveniment din viata noastra! Fiecare minut din nunta noastra a fost ca un spectacol! Ne-ati facut sa ne simțim speciali, ringul de dans a fost mereu plin, iar invitatii au avut numai cuvinte de lauda pentru voi! Formati o super trupa, plina de energie, devotament, iubire pentru publicul vostru si profesionalism! Va multumim mult! #trupaartizanisthebest��

( Catalina Sava)

Vizitează-ne pagina de Facebook, Instagram sau YouTube și te vei convinge singur. The magic is happening right now 🙂

Ce ingrediente intră într-un super show?

Programul artistic conține muzică 100% live pe tot parcursul evenimentului. Asta include:
● muzică ambientală ● muzică ușoară ● muzică internațională ● muzică balkanik de petrecere
● program tradițional românesc

Prin angajarea serviciilor noastre puteți de asemenea beneficia de:
● 8 set-uri x 45’ ● DJ Ambiental ●PA Echipament de sunet NEXO ● Scenă + Lumini Chauvet

Hai să ne cunoaștem

Andreea Gheorgheș

Voce

Andreea a început să cocheteze cu muzica de la vârsta de 12 ani, studiind chitara și pianul în cadrul Școlii, respectiv Liceului de Artă George Apostu din Bacău. În anul 2010 a absolvit Universitatea de Arte George Enescu din Iași, secția Pedagogie Muzicală. După absolvirea facultății începe să cânte cu vocea în diferite proiecte muzicale. Din anul 2015 este vocea feminină a Trupei Artizan. În sezonul 2017 a concurat la XFactor alături de colegul său Emi Șiler, unde a cântat piesele “Pleacă” și “Like I’m gonna lose you”.

Emi Șiler

Voce

În prezent, este student la canto clasic Facultatea de muzică Gheorghe Dima din Piatra Neamț. De mic copil a fost pasionat de muzică și football. La vârsta de 19 ani s-a dedicat total muzicii, considerând că aceasta este misiunea lui. A colaborat o perioadă cu diferite formații din Bacău, iar din anul 2016 este solist al Trupei Artizan. A concurat la Xfactor alături de colega lui Andreea, unde a avut parte de experiențe și emoții diferite față de cele trăite la evenimentele private. Trupa Artizan este proiectul muzical în care se regăsește total, atât artistic cât și colegial.

Dan Vrînceanu

Voce

A început să cânte de mic copil la chitară în diferite formații de nuntă. După câțiva ani descoperă farmecul cântului vocal, pe care îl practică și în prezent. Deține o experientă de peste 15 ani în performantă live pe vase de croazieră, ajungând în peste 20 de tări. Dan Vrînceanu a fost absolvent de curs chitară – voce, la Jan Rogers Entertainment. Între 2001-2014, a fost production vocalist (Mano Maritime, Sea Escape, MSC CRUISES) în Europa, EAU, Middle East ,Australia, SUA. Din anul 2015 începe colaborarea cu Trupa Artizan ca solist, percuționist și chitarist. Pe lângă pasiunea pentru muzică este și un fan inrăit al tenismenei mondiale Simona Halep.

Dănuț Gheorgheș

Band Leader, Keyboard & Acordeon

A început să studieze acordeonul la vârsta de 10 ani. În cadrul Liceului de artă George Apostu din Bacău studiază clarinetul si pianul. Pe timpul liceului a fost implicat în diferite turnee din Austria, Italia, Franța, Germania, unde a cântat in formule de taraf si cor vocal. A terminat Compoziție Muzică usoară la Academia De Artă George Enescu din Iași, iar în 2013 a înființat Trupa Artizan în care activează că organist / acordeonist. A colaborat de a lungul timpul cu artiști precum Aurelian Temisan, Luminița Anghel, Fuego, Ion Suruceanu sau Laura Lavric. Este Band Leader si instrumnetist in Trupa Artizan, pe care o considera a doua lui familie.

Sebi Păun

Saxofon

Sebi a început să studieze saxofonul la vârsta de 9 ani la Școală Populară de Arte din Botoșani. La 18 ani a absolvit Liceul de Artă “Ștefan Luchian’’, ca mai apoi din 2014 sa studieze saxofonul la Universitatea de Arte “G. Enescu” din Iași. A colaborat un an cu Orchestră Națională Valahia, dirijor Marius Zorilă, iar pe această cale a cântat alături de foarte mulți artiști precum: Ionuț Fulea, Lavinia Goste, Cristian Pomohaci, Dinu Iancu Salajan, Nicolae Furdui Iancu, Veta Biriș, Măria Ciobanu, Constantin Enceanu. În prezent este saxofonistul Trupei Artizan și lucrează că subofițer în cadrul armatei, la muzică militară din Bacău având gradul de sergent.

Marius Alexandru

Chitară

Provine dintr-o familie de artiști, tatăl lui fiind violinist în cadrul Orchestrei Ciprian Porumbescu din Suceava. A absolvit facultatea de interpretare muzicală/specializare chitară clasică din cadrul Universitătii George Enescu din Iași. Înainte de colaborarea cu Trupa Artizan, a fost chitarist într-o trupă de cover pe care a și înființat-o, Trupa 9! Din anul 2016 este chitaristul Trupei Artizan.

A cântat de-a lungul timpului în diferite formule de chitară: solo, duo, trio, cvartet. Mentorii săi sunt Snarky Puppy și David Foster.

Alex Bȋrlenghea

Bass

Alex își începe drumul în muzică studiind flautul, cu care obține nenumărate premii la concursuri de specialitate, devenind chiar și olimpic pe țară. La vârsta de 15 ani descoperă magia chitarii bass. A cântat în diferite proiecte de jazz, blues, cover, colaborând o perioadă și cu Iulian KANAF (Finalist la Vocea României). Din anul 2016 este basist în Trupa Artizan. Îl definește pasiunea pentru downhill biking dar și liniștea după disciplină. Este un om dedicat și Armatei Române, fiind percuționist în Fanfara Militară din Iași.

Costică Stavrat

Tobe

Costică este toboșarul Trupei Artizan și are o experiență muzicală vastă, fiind și profesor de percuție la Universitatea de Arte George Enescu din Iași. De obicei este amplasat mai în spate, dar nu este deloc trecut cu vederea! De ce? Deoarece Costică este omul care dă ritmul petrecerii!

Vrei să afli ultimele noutăți despre Trupa Artizan? Ne găsești pe pagina de Facebook!

Facebook.com/TrupaArtizan
0744842061