fbpx
Trupa Artizan Music and fun

Formație nuntă Bacău

Formație nuntă Bacău

Dacă sunteți băcăuani de-ai noștri și ați avut nevoie de o formație nuntă Bacău, e posibil să ne cunoaștem sau să fi auzit de noi. Am cântat pe la numeroase evenimente și în locații familiare din Bacău, unde ne-am simțit mereu susținuți și apreciați.

În timp, am crescut și am ajuns să fim solicitați ca formație de nuntă atât în Bacău, cât și în restul țării. Mediul și oamenii de aici ne-au ajutat să ne dezvoltăm talentul. Astfel, am devenit o formație de nuntă populară la nivel național. Însă, nu uităm de unde am plecat.

Interpretarea noastră este, ca de obicei, plină de energie. Pasiunea și energia noastră își au izvorul din bucuria pe care o simțim atunci când putem să transformăm minutele, dintr-o zi obișnuită, în momente de fericire prin intermediul muzicii. Ascultați-ne cântând LIVE:

Videoclipul următor vă va arăta cum ne prezentăm la nunți, ce melodii cântăm, atitudinea noastră și a nuntașilor. Distracția din jurul nostru ne recomandă ca fiind o formație de nuntă cu experiență, care știe să creeze și să mențină o petrecere adevărată.

Trupa Artizan – Formație nunta Bacău – videoclip

Mai multe videoclipuri pe YouTube

Ce spun clienții noștri?

Patricia și Victor

formatie nunta bacau

Trupa Artizan – Formație nuntă Bacău

„Dragii noștri, ați fost senzaționali! Vă mulțumim, din suflet, pentru fiecare notă muzicală! Am avut o nuntă foarte frumoasă, iar o bună parte din succes se datorează faptului că sunteți profesioniști, dar și faptului că puneți suflet în ceea ce faceți.”

Repertoriul nostru conține peste 200 de melodii. Putem să interpretăm cele mai clasice melodii de nuntă, dar și muzică de petrecere, muzică populară, jazz, tango, latino, romanțe, hituri internaționale și muzică ușoară românească.

Sonorizarea, după cum ați putut auzi, este extraordinară pentru că noi venim cu echipamente de ultimă generație. Dacă aveți nevoie de o formație de nuntă în Bacău, contactați-ne și noi vă vom oferi servicii de cea mai înaltă calitate, la un preț bun. Cu siguranță veți face o impresie bună cu noi – suntem tineri și talentați, știm să menținem o atmosferă plăcută toată noaptea, vă oferim sunet clar, impecabil, repertoriu foarte variat, pentru toate gusturile. Noi putem fi ingredientul care face diferența între o petrecere de nuntă acceptabilă și o petrecere de nuntă despre care nuntașii vă vor vorbi cu plăcere și admirație chiar și peste ani.

Nu lăsați acest eveniment atât de important să treacă neobservat. Transformați-l într-o experiență memorabilă pentru voi, familie și prieteni. Vă stăm la dispoziție la telefon 0744842061 sau pe email la trupaartizan@gmail.com. De asemenea, vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de facebook.

Recomandă!

0744842061