fbpx
Trupa Artizan Music and fun

Formație nuntă Brăila

Formație nuntă Brăila

Trupa Artizan, formație nuntă Brăila, este tot ce aveți nevoie pentru o nuntă de vis. Suntem o trupă de tineri talentați, cu repertoriu foarte variat, care face atmosferă la nunți și petreceri în toată țara.

Noi, Trupa Artizan, suntem foarte atenți la atmosfera pe care o creăm și de aceea venim cu echipamente de sonorizare de ultimă generație. Muzica noastră satisface preferințele tuturor pentru că noi suntem o formație de nuntă cu experiență și cântăm atât melodii din repertoriul internațional, cât și muzică ușoară și populară românească, tango, jazz etc.

Doriți să ne vedeți și să ne ascultați la o petrecere?

Formație nuntă Brăila – videoclip

După cum ați putut observa, cu noi succesul unei petreceri este garantat.

În continuare, vă prezentăm o nuntă unde s-a dansat ca la un adevărat chef cu muzică populară. Și pentru că nimeni nu a putut sta deoparte când noi, ca o formație de nuntă profesionistă, am început să cântăm sârbe și hore. Vă invităm să dansați cu noi pe aceste melodii de nuntă:

Mai multe videoclipuri pe YouTube

Vă întrebați ce părere au mirii despre noi după petrecerea de nuntă și dacă ne recomandă ca cea mai bună alegere pentru o formație nuntă Brăila? Iată răspunsul:

Ce spun clienții noștri?

Maria și Bogdan

formație nuntă brăila

formație nuntă brăila

 

„Vă mulțumim frumos pentru că ați fost alături de noi în cel mai frumos moment al vieții noastre de până acum. Acest moment nu ar fi fost la fel de reușit fără ajutorul vostru, pentru că, după cum știm cu toții, muzica are o mare importanță, când vine vorba de o petrecere, și mai ales de o nuntă. Drept urmare, meritul vă aparține în ceea ce privește distracția invitaților!

Ne dorim să rămâneți în aceeași formulă, pentru că faceți o echipă grozavă și asta se datorează faptului că ceea ce faceți e pură plăcere și talent. Cu siguranță vă vom recomanda și altora pentru a beneficia de atmosfera plăcută pe care o creați. Mult succes mai departe!”

Cred că v-ați convins, trupa Artizan este formația de nuntă de care aveți nevoie în Brăila. Suntem potriviți pentru a dărui celor care vă vor sta alături în noaptea nunții o petrecere de nuntă de neuitat.

Dacă și voi vă doriți o nuntă ca-n povești, nu ezitați să ne contactați. Ați văzut ce recomandări formație nuntă avem din partea celor care au avut încredere în noi. Chiar suntem cei mai buni, pentru că lucrăm cu pasiune și din iubire pentru muzică.

Vă stăm la dispoziție la telefon 0744842061 sau pe email la trupaartizan@gmail.com. De asemenea, vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de facebook.

 

Recomandă!

0744842061