fbpx
Trupa Artizan Music and fun

Formație nuntă București. O petrecere de primă clasă

Formație nuntă București. O petrecere de primă clasă

Trupa Artizan, formație nuntă București, este alegerea perfectă pentru cel mai fericit eveniment din viața dumneavoastra.

Cu peste 200 de melodii în repertoriu, Trupa Artizan oferă servicii muzicale dedicate evenimentelor private, spectacole, concerte, nunți în București, cumetrii, zile onomastice, show-uri în pub-uri, colaborări artistice etc.

Iată-ne interpretând niste melodii superbe:

Formație nuntă București – videoclip

Sunteți pregătiți să dansați? 🙂

Formație nuntă București – videoclip

Mai multe videoclipuri pe YouTube

De ce suntem alegerea ideală pentru nunta voastră?

În București există multe formații de nunți, iar alegerea unei formații poate fi dificilă. Înainte de a alege, este bine să ne ascultați pe youtube, ca să vă puteți da seama de serviciile pe care vi le putem oferi și dacă vă îndeplinim așteptările pentru nunta dumneavoastră. Pe canalul nostru de youtube ne puteți vedea cântând live la nunți.

Suntem o formație de nunta compusă din tineri talentați, care știu să facă show. Repertoriul Trupei Artizan, formație nuntă București, cuprinde un repertoriu variat, ce personalizează fiecare gen de petrecere în parte, venind cu piese din anii ’60, ’70 până la hiturile din ziua de astăzi, tangouri și valsuri celebre, piese de jazz instrumental și, nu în ultimul rând, melodii din folclorul românesc, din zonele Moldova, Ardeal, Banat, Muntenia, cât și melodii de petrecere. Ne puteți asculta cântând muzică populară aici

Ce spun clienții noștri?

Lili și Luigi:

formație nuntă București

formație nuntă București

„Multe mulțumiri membrilor formației! Vrem să vă mulțumim pentru că ne-ați oferit muzica de vis pentru o nuntă de vis! Ați cântat peste așteptări, ați făcut ca nuntă noastră să devină un eveniment extraordinar de plăcut,  atât pentru noi, cât și pentru invitații noștri, care au fost atât de încântați, încât ne-au felicitat pentru alegerea făcută.

Iar nouă ne-ați plăcut atât de mult încât am renunțat la mâncare, pentru a dansa cât mai mult pe muzica voastră (nu glumim, chiar nu știm cum a fost mâncarea).

Ei bine, voi ne-ați făcut nunta!

Mulțumim din suflet, Lili și Luigi.”

Dacă și voi vă doriți o nuntă ca-n povești, nu ezitați să ne contactați. Ați văzut ce recomandări formație nuntă avem din partea celor care au avut încredere în noi. Chiar suntem cei mai buni, pentru că lucrăm cu pasiune și din iubire pentru muzică.

Vă stăm la dispoziție la telefon 0744842061 sau pe email la trupaartizan@gmail.com. De asemenea, vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de facebook.

Recomandă!

0744842061