fbpx
Trupa Artizan Music and fun

Formatie Nunta Bucuresti, petrecere de prima clasa

Formatie Nunta Bucuresti, petrecere de prima clasa

Trupa Artizan, formatie nunta Bucuresti, este alegerea perfecta pentru cel mai fericit eveniment din viata dumneavoastra.

Cu peste 200 de melodii in repertoriu, Trupa Artizan ofera servicii muzicale dedicate evenimentelor private, spectacole, concerte, nunti in Bucuresti, cumetrii, zile onomastice, show-uri in pub-uri, colaborari artistice etc.

Iata-ne interpretand niste melodii superbe:

Formatie nunta Bucuresti – videoclip

Sunteți pregătiți să dansați? 🙂

Formatie nunta Bucuresti – videoclip

Mai multe videoclipuri pe YouTube

De ce suntem alegerea ideala pentru nunta voastra?

In Bucuresti exista multe formatii de nunti, iar alegerea unei formatii poate fi dificila. Inainte de a alege este bine sa ne ascultati pe youtube cum cantam ca sa va puteti da seama daca suntem capabili sa va indeplinim asteptarile pentru nunta dumneavoastra. Pe canalul nostru de youtube ne puteti vedea cantand live la nunti.

Suntem o formatie de nunta compusa din tineri talentati care stiu sa faca show. Repertoriul Trupei Artizan, formatie nunta Bucuresti, cuprinde un repertoriu variat ce personalizeaza fiecare gen de petrecere in parte, venind cu piese din anii ’60, ’70 pana la hiturile din ziua de astazi, tangouri si valsuri celebre, piese de jazz instrumental si nu in ultimul rand melodii din folclorul romanesc din zonele Moldova, Ardeal, Banat, Muntenia cat si melodii de petrecere. Ne putei asculta cantand muzica populara aici

Trupa Artiza: 0744 842 061

Ce spun clientii nostri?

Lili si Luigi:

formatie nunta bucuresti

Formatie nunta Bucuresti

„Multe multumiri membrilor formatiei! Vrem sa va multumim pentru ca ne-ati oferit muzica de vis pentru o nunta de vis! Ati cantat peste asteptari, ati facut ca nunta noastra sa devina un eveniment extraordinar de placut atat pentru noi, cat si pentru invitatii nostri, care au fost atat de incantati, incat ne-au felicitat pentru alegerea facuta.

Iar noua ne-ati placut atat de mult incat am renuntat la mancare pentru a dansa cat mai mult pe muzica voastra (nu glumim, chiar nu stim cum a fost mancarea )

Ei bine voi ne-ati facut nunta!

Multumim din suflet Lili si Luigi.”

 

Trupa Artizan este o formatie de nunta in Bucuresti care va garanteaza o petrecere reusita prin returnarea banilor! Apelați-ne cu încredere!

Suna acum: 0744 842 061

 

Recomandă!