fbpx
Trupa Artizan Music and fun

Formație nuntă Focșani, chef moldovenesc

Formație nuntă Focșani, chef moldovenesc

Dacă vreți o formație nuntă Focșani, trupa Artizan este exact ce aveți nevoie. Suntem o trupă formată din tineri talentați care știu să mențină atmosfera la o petrecere, toată noaptea. Treptat, am ajuns să fim invitați să cântăm, în toată țara, la tot felul de evenimente, precum nunți, petreceri corporate, inaugurări de restaurante și cluburi, zile de naștere etc.

În videoclipul de mai jos, ne puteți asculta interpretând melodii celebre din repertoriul internațional. Vă invit să dați drumul la video și să dansați cu noi 🙂

Formație nuntă Focșani – videoclip

Mai multe videoclipuri pe YouTube

Trupa Artizan are un repertoriu foarte variat. Putem să interpretăm la fel de bine hituri internaționale, în engleză și italiană, cât și muzică ușoară românească, jazz, tango sau muzică populară. În continuare, puteți urmări un videoclip în care puteți vedea ce înseamnă pentru noi distracția la o nuntă:

Formație nuntă Focșani – videoclip

Suntem siguri că dacă vă plac horile, sârbele și muzica populară în general, apreciați acest chef moldovenesc plin de viață. După cum puteți observa, sonorizarea este foarte bună pentru că venim cu echipamente moderne. În ceea ce privește talentul, nu mai încape vorbă. De asemenea, vă promitem un raport calitate-preț avantajos. Nu ezitați să ne contactați pentru ca muzica nostră să completeze o nuntă organizată ca la carte.

Ce spun clienții noștri?

Patricia și Victor

formație nuntă focșani

formație nuntă focșani

„Dragii noștri, ați fost senzaționali!  Vă mulțumim, din suflet, pentru fiecare notă muzicală! Am avut o nuntă foarte frumoasă, iar o bună parte din succes se datorează faptului că sunteți profesioniști, dar și faptului că puneți suflet în ceea ce faceți.”

Vă stăm la dispoziție la telefon 0744842061 sau pe email la trupaartizan@gmail.com. De asemenea, vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de facebook.

Recomandă!

0744842061