fbpx
Trupa Artizan Music and fun

Formație nuntă Iași, cântăm pentru nuntași

Formație nuntă Iași, cântăm pentru nuntași

Dacă ai nevoie de o formație nuntă Iași, trupa Artizan îți va îndeplini toate așteptările. Deși sunt tineri, experiența și talentul lor au fost deja remarcate. Formația a cântat în nenumărate locuri și a avut succces după succes.

Trupa Artizan, formație nuntă Iași, este alegerea perfectă pentru cel mai important eveniment din viața dumneavoastră.

Vrei să îi asculți? Poți găsi aici un video de la Revelionul din 2014, când Artizan i-a încântat pe invitații restaurantului care au participat la Daio Show. După cum poți observa, lumea se distrează, iar atmosfera creată de trupa Artizan este una extrem de plăcută.

Formație nuntă Iași – videoclip

Formație nuntă Iași – videoclip 2


Repertoriul formației de nuntă Iași, Artizan, este foarte variat. Dacă vei chema această formație nuntă Iași la evenimentul care îți va schimba viața, vei avea plăcuta surpriză să descoperi că aceștia pot interpreta în jur de 200 de melodii, de la hituri care se aud acum la radio, până la șlagărele clasice care îi vor emoționa pe părinți și bunici.

Trupa Artizan nu este doar o formație de nuntă în Iași, ei colaborează și cu alți artiști și îi poți asculta atât în cluburi, cât și în concerte, pub-uri. Ei sunt cei care îți vor menține buna dispoziție nu doar la nuntă, ci și la ziua ta de naștere, aniversări diverse, petreceri și la orice alt eveniment unde vrei o trupă talentată de tineri care să cânte live.

Ce spun clienții noștri?

Lili si Luigi:

formație nuntă iași

formație nuntă iași

„Multe mulțumiri membrilor formației! Vrem să vă mulțumim pentru că ne-ați oferit muzica de vis pentru o nuntă de vis! Ați cântat peste așteptări, ați făcut ca nuntă noastră să devină un eveniment extraordinar de plăcut,  atât pentru noi, cât și pentru invitații noștri, care au fost atât de încântați, încât ne-au felicitat pentru alegerea făcută.

Iar nouă ne-ați plăcut atât de mult încât am renunțat la mâncare, pentru a dansa cât mai mult pe muzica voastră (nu glumim, chiar nu știm cum a fost mâncarea).

Ei bine, voi ne-ați făcut nunta!

Mulțumim din suflet, Lili și Luigi.”

Dacă și voi vă doriți o nuntă ca-n povești, nu ezitați să ne contactați. Ați văzut ce recomandări formație nuntă avem din partea celor care au avut încredere în noi. Chiar suntem cei mai buni, pentru că lucrăm cu pasiune și din iubire pentru muzică.

Vă stăm la dispoziție la telefon 0744842061 sau pe email la trupaartizan@gmail.com. De asemenea, vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de facebook.

Recomandă!

0744842061