fbpx
Trupa Artizan Music and fun

Formație nuntă Piatra Neamț

Formație nuntă Piatra Neamț

Dacă aveți nevoie de o formație nuntă Piatra Neamț sau de o trupă care să mențină o atmosferă plăcută la petrecerea voastră, trupa Artizan vă stă la dispoziție.

În videoclipul de mai jos, îl puteți asculta pe talentatul nostru coleg cântând o melodie superbă la saxofon, apoi îi veți asculta pe soliștii noștri vocali interpretând o melodii foarte cunoscute, dar mai ales apreciate, numai bune de dansat cu persoana iubită, iar la final veți asculta o piesă veselă ca să vă energizați. 🙂

Formație nuntă Piatra Neamț – videoclip

Am rămas plăcut impresionați de atmosfera și oamenii din Piatra Neamț, care ne-au felicitat după prestația noastră și le mulțumim cu această ocazie pentru că ne-au făcut să ne simțim foarte bine în mijlocul lor. Cel mai probabil vom reveni acolo și pentru alte evenimente de neuitat.

În cele ce urmează, vă invităm să citiți părerea sinceră a unui cuplu care ne-a oferit încrederea lor pentru reușita petrecerii lor de nuntă.

Ce spun clienții noștri?

Maria și Bogdan

formație nuntă Piatra Neamț

formație nuntă Piatra Neamț

„Vă mulțumim frumos pentru că ați fost alături de noi în cel mai frumos moment al vieții noastre de până acum. Acest moment nu ar fi fost la fel de reușit fără ajutorul vostru, pentru că, după cum știm cu toții, muzica are o mare importanță, când vine vorba de o petrecere, și mai ales de o nuntă. Drept urmare, meritul vă aparține în ceea ce privește distracția invitaților!

Ne dorim să rămâneți în aceeași formulă, pentru că faceți o echipă grozavă și asta se datorează faptului că ceea ce faceți e pură plăcere și talent. Cu siguranță vă vom recomanda și altora pentru a beneficia de atmosfera plăcută pe care o creați. Mult succes mai departe!”

Sper că v-am convins de talentul nostru. Știți cât de importantă este o formație de nuntă care să știe să mențină distracția și buna dispoziție a invitaților la un asemenea eveniment. Contactați trupa Artizan pentru ca petrecerea care vă va schimba viața să fie una memorabilă atât pentru voi, cât și pentru cei care vă vor fi alături. Nu veți găsi o formație de nuntă în Piatra Neamț care să poată cânta ca noi!

Vă stăm la dispoziție la telefon 0744842061 sau pe email la trupaartizan@gmail.com. De asemenea, vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de facebook.

Recomandă!

0744842061