fbpx
Trupa Artizan Music and fun

Formație nuntă Pitești, muzică să întinerești

Formație nuntă Pitești, muzică să întinerești

Ai nevoie de o formație nuntă Pitești? Nimic mai simplu. Trupa Artizan oferă servicii muzicale, în Pitești, dedicate evenimentelor private, spectacolelor, concertelor, nunților, cumetriilor, zilelor onomastice, precum și show-uri în pub-uri, colaborări artistice, etc.

Dar, știm că nunta este una din cele mai importante evenimente din viață, așa încât ne-am pregătit pentru acest eveniment special din viața oricăror tineri, un playlist pe placul tuturor.

Repertoriul Trupei Artizan, o formație nuntă Pitesti, cuprinde un repertoriu variat ce personalizează fiecare gen de petrecere în parte, având:

  • piese din anii ’60, ’70 până la hiturile din ziua de astăzi
  • tangouri și valsuri celebre
  • piese de jazz instrumental
  • melodii din folclorul românesc, din zonele Moldova, Ardeal, Banat, Muntenia
  • melodii de petrecere.

Video formație nuntă Pitești

Mai multe videoclipuri pe YouTube

 Ce spun clienții noștri?

Maria și Bogdan

formatie nunta pitesti
Formație nuntă Pitești

„Vă mulțumim frumos pentru că ați fost alături de noi în cel mai frumos moment al vieții noastre de până acum. Acest moment nu ar fi fost la fel de reușit, fără ajutorul vostru, pentru că, după cum știm cu toții, muzica are o mare importanță când vine vorba de o petrecere, și mai ales de o nuntă, drept urmare, meritul vă aparține, în ce privește distracția invitaților!

Ne dorim să rămâneți în aceeași formulă, pentru că faceți o echipă grozavă și asta se datorează faptului că ceea ce faceți e pură plăcere și talent. Cu siguranță vă vom recomanda și altora, pentru a beneficia de atmosfera plăcută pe care o creați. Mult succes mai departe!”

Dacă și voi vă doriți o nuntă ca-n povești, nu ezitați să ne contactați. Vă stăm la dispoziție la telefon 0744842061 sau pe email la trupaartizan@gmail.com. De asemenea, vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de facebook.

Recomandă!

0744842061