fbpx
Trupa Artizan Music and fun

Formație nuntă Ploiești, atmosferă de vis

Formație nuntă Ploiești, atmosferă de vis

Cauți o formație nuntă Ploiești? Căutările au luat sfârșit! Noi vă garantăm o petrecere de nuntă memorabilă și o atmosferă de vis!

Trupa Artizan este o formație de nuntă Ploiești, formată din tineri pasionați de muzică. Vă oferim cu mare plăcere servicii muzicale, în Ploiești, pentru evenimente private, spectacole, concerte, nunți, cumetrii, zile onomastice, show-uri în pub-uri, colaborări artistice, etc.

Vrei mai multe detalii? Sună acum la  0744 842 061.

Repertoriul formației de nuntă Ploiești, Trupa Artizan, cuprinde melodii variate, care personalizează fiecare gen de petrecere în parte. Printre cele peste 200 de piese pe care le interpretăm foarte bine poți regăsi:

  • piese din anii ’60, ’70, până la hiturile din ziua de astăzi
  • tangouri și valsuri celebre
  • piese de jazz instrumental
  • melodii din folclorul românesc, din zonele Moldova, Ardeal, Banat, Muntenia
  • melodii de petrecere.

În videoclipul de mai jos, ne poți asculta interpretând, cu talent și pasiune, melodii celebre din repertoriul internațional:

Formație nuntă Ploiești – videoclip

Mai multe videoclipuri pe YouTube

Și nu ne oprim aici.

Ce spun clienții noștri?

Iuliana și Ciprian

formație nuntă Ploiești

formație nuntă Ploiești

„Datorită vouă, seara ce trebuia să fie pentru noi cea mai frumoasă, a devenit într-adevăr o noapte de poveste memorabilă,  în inimile noastre și ale prietenilor ce ne-au fost alături.

Suntem fericiți că v-am ales să ne încântați și să ne transmiteți toată energia voastră în noaptea nunții.

Sunteți o echipă minunată și vă dorim ca toate evenimentele la care veți fi invitați, să trezească numai impresii plăcute, așa cum s-a întâmplat și la nunta noastră.
Dacă am fi nevoiți să mai alegem o dată formația de nuntă, cu siguranță ați fi în topul opțiunilor noastre!

Ați fost exact ce căutam: tineri, plini de viață, entuziaști, cu chef de distracție, ce s-a transmis pe ringul de dans, frumoși, implicați și foarte talentați!
Ați reușit să ridicați de pe scaune pe toată lumea și ați făcut ca ringul de dans sa fie plin până în zori!!!

Vă mulțumim dragilor pentru cea mai frumoasă noapte, vă dorim să rămâneți mereu o echipă plină de energie și bună dispoziție, așa cum noi v-am cunoscut!
Abia așteptăm să ne revedem și la alte evenimente! Vă dorim cât mai multe și reușite, cel puțin cum a fost cel de la 10 august! Vă pupăm!”

Dacă și voi vă doriți o nuntă ca-n povești, nu ezitați să ne contactați. Vă stăm la dispoziție la telefon 0744842061 sau pe email la trupaartizan@gmail.com. De asemenea, vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de facebook.

Recomandă!

0744842061